Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Kulturspot

Nomineret til Byens Bedste ’22

Bastionen er nomineret i kategorien 'Kultur & Underholdning'

Læs mere

Slaraffenland vender tilbage

Glæd dig til masser af leg, spilopper og sommerhygge når Slaraffenland vender tilbage i uge 26, 27 og 28.

Læs mere

Tidsrejse for alle – 125 år tilbage i tiden

i weekenden d. 7.+8. maj afholder vi Bastionens største event til dato.
Afstedkommet af at kulturhusbygningen fylder 125 år afholder vi en 2-dages festival 7.+8. maj – en tidsrejse 125 år tilbage i tiden.
Hele Nørrevoldgade omdannes med hestevogne, de allerførste biler, kærrer, markedsboder, tombola osv. Langs gaden genetableres de skråflag der stadig er holdere til på næsten alle matriklers facader. I gaden vil ca 50 skuespillere interagere med de besøgende om de udfordringer, glæder, oplevelser og bekymringer man havde for 125 år siden i Nyborg.

Aktiviteterne i husene på gaden rummer alt fra opera, modeshows, sangtime med Carl Nielsen, Stumfilm med ”Live-musik”, møder med Johannes Larsen der maler, uddrag fra Piraterne fra Pensanze, fotografattelier, tinstøbnig, papirklippeark, skoletimer…. Og selvfølgelig en datidens gudstjeneste.

Herudover er der to større attraktioner – man kan prøve store dampmaskiner og man kan opleve verdens første håndboldkamp.

Læs mere

Mere end 2000 sejlede i kano

Voldgravens Fortællinger var igen i år en stor succes blandt både store og små.

Læs mere

Kanosejlads på Voldgraven

Historiefortælling, naturoplevelse og herlig sommeraktivitet på en gang.

Læs mere

Kulturmaskot for de yngste 

Ved du at Nyborgs børn har deres helt egen Kulturmaskot? Den er god nok! Nybbe er den gladeste abe i byen, der sammen med sin bedste ven, Regitze, sørger for børneaktiviteter året rundt.

Læs mere

Mens vi venter…

Under nedlukningen af Danmark har Bastionen udnyttet tiden til at renovere nogle af de synlige og usynlige steder i kulturhuset.

Læs mere