Kontakt

Hvis du er i tvivl om hvem du skal rette henvendelse til, kan du altid sende os en mail på bastionen@nyborg.dk, så sætter vi dig i kontakt med den rette medarbejder.

Vi har også telefontid tirsdag og torsdag fra kl. 10:00-12:00. Her kan du ringe på 6531 1313.

Personale

Hvem er det egentlig, der arbejder på Bastionen?

Bastionen er et lille hus med få ansatte, men vi står alle klar til at hjælpe dig så godt som muligt. Alle Bastionens ansatte har hver deres kerneopgaver, men da huset ikke er større, har vi alle mulighed for, at hjælpe dig godt på vej og sætte dig i kontakt med den rigtige person fra huset.

Mød Bastionens personale

Lisbeth Schebye Glue

Administrator

Mads Skovmand

Teknisk serviceleder

Lise Teil Berntsen

KOMMUNIKATION, GRAFIK & BILLETTER

Mads La Cour

Hustekniker

Line Fløe Poulsen

Kommunikation, PR & afvikling

På barsel

Caroline Vorstrup Hahn

Eventkoordinator

Bestyrelse/advisory board

Udover vores fastansatte, benytter huset sig også meget af de frivillige kræfter, når der er arrangementer i huset
og vi kunne ikke køre rundt uden dem. Bastionens bestyrelse består af:

Susanne Blix

Formand, rep. for erhvervslivet

Keld Hansen

rep. for SAMMUS, næstformand

Dorthe Vithner Holm

Rep. for de frivillige

Birgitte Haugbøl

Rep. for Nyborg Teaterforening

Sonja Marie Jensen

Kultur- og Fritidsudvalget

Lars Kofoed

Chef i Nyborg Kommune

Anne Dyrhøj

Kultur- og Fritidsudvalget

Anders Richard Pedersen

Kulturskoleleder, rep. for Kulturhåndfæstningen

Tilmeld dig

nyhedsbrevet

Velkommen til

Bastionen i 2024

Kære gæst

Vi på Bastionen ønsker dig et rigtig godt nytår – og glæder os til vi ses igen!

Med et nyt år, er der også sket nogle ændringer ✨

Til arrangementer, hvor Bastionen er arrangør, vil garderobe fremover være med i billetten, så denne på dagen er gratis.

I foråret afprøver vi et nyt koncept, hvor vi åbner op for caféen og baren halvanden time før arrangementer, og så vil det være muligt at medbringe take-away eller madpakker og nyde dem inden arrangementet 🍴

Læs mere om ændringerne og reglerne for take-away i Kulturspottet herunder.