december, 2023

Vil du være med til at forme Bastionens nye kulturværksteder?

HURRA og tillykke til os alle – nu er finansieringen af både byggeri og indretning på plads. Det betyder også at vi nu skal i arbejdstøjet – og igen har brug for jeres input.

Finansieringen er på plads, så vi nu endegyldigt tør invitere jer med på rejsen mod et fantastisk nyt kulturtiltag i Nyborg. Og vi har virkelig brug for jer som rejsekammerater.

Hvilke aktiviteter skal et kulturloft rumme? Hvilke gode funktioner, skal vi installere i lokalerne? Og hvilke målgrupper kan få glæde af kulturloftet?

Alt dette har vi helt overordnet drøftet ved projektets opstart på forskellige workshops, men nu skal projektet og aktiviteterne konkretiseres – så nu er det tid til dine input.

Bastionen inviterer til borgermøde den 18. januar klokken 18.00, hvor du kan give input til de endelige arkitekttegninger, ved at hjælpe med praktiske forslag til indretningen af de enkelte rum.

Vi rydder teatersalen, og streger de kommende faciliteter op. Afprøver indretning og flow i lokalerne, med kyndig hjælp fra arkitekterne – hent din billet lige her.

Husk du også kan komme med dine input på viskaber.nyborg.dk.

Kulturloftet skal placeres på kulturhusets ubenyttede 2. og 3. sal. Her skal det danne rammerne om at Nyborgs borgere, foreninger og kreative ildsjæle kan udfolde og fordybe sig i kunst og kreativ skabelse.

Vores tidligere kulturhusleder og projektleder på Kulturloftet, Tue Fabricius, giver i denne video en rundvisning i de lokaler, som bliver til Kulturloftet.

Flere nyheder

januar, 2024

Velkommen til Bastionen i 2024

december, 2023

Vil du være med til at forme Bastionens nye kulturværksteder?

Tilmeld dig

nyhedsbrevet