marts, 2022

Tidsrejse for alle – 125 år tilbage i tiden

i weekenden d. 7.+8. maj afholder vi Bastionens største event til dato.

Afstedkommet af at kulturhusbygningen fylder 125 år afholder vi en 2-dages festival 7.+8. maj – en tidsrejse 125 år tilbage i tiden.
Hele Nørrevoldgade omdannes med hestevogne, de allerførste biler, kærrer, markedsboder, tombola osv. Langs gaden genetableres de skråflag der stadig er holdere til på næsten alle matriklers facader. I gaden vil ca 50 skuespillere interagere med de besøgende om de udfordringer, glæder, oplevelser og bekymringer man havde for 125 år siden i Nyborg.

Aktiviteterne i husene på gaden rummer alt fra opera, modeshows, sangtime med Carl Nielsen, Stumfilm med ”Live-musik”, møder med Johannes Larsen der maler, uddrag fra Piraterne fra Pensanze, fotografattelier, tinstøbnig, papirklippeark, skoletimer…. Og selvfølgelig en datidens gudstjeneste.

Herudover er der to større attraktioner – man kan prøve store dampmaskiner og man kan opleve verdens første håndboldkamp.

Flere nyheder

januar, 2024

Velkommen til Bastionen i 2024

december, 2023

Vil du være med til at forme Bastionens nye kulturværksteder?

Tilmeld dig

nyhedsbrevet

Velkommen til

Bastionen i 2024

Kære gæst

Vi på Bastionen ønsker dig et rigtig godt nytår – og glæder os til vi ses igen!

Med et nyt år, er der også sket nogle ændringer ✨

Til arrangementer, hvor Bastionen er arrangør, vil garderobe fremover være med i billetten, så denne på dagen er gratis.

I foråret afprøver vi et nyt koncept, hvor vi åbner op for caféen og baren halvanden time før arrangementer, og så vil det være muligt at medbringe take-away eller madpakker og nyde dem inden arrangementet 🍴

Læs mere om ændringerne og reglerne for take-away i Kulturspottet herunder.