august, 2016

Mens vi venter…

Under nedlukningen af Danmark har Bastionen udnyttet tiden til at renovere nogle af de synlige og usynlige steder i kulturhuset.

Indgangspartiets gulv viste sig sidste vinter at være i fare for at brase sammen. En tømrer der havde en anden opgave i kælderen var heldigvis opmærksom og vi fik straks kontaktet en ingeniør. Gulvet måtte understøttes af tømmer og store pæle, mens vi ventede på et godt tidspunkt at udskifte det på. Men det er aldrig belejligt at nedlægge indgangen til et hus med mere end 1000 aktiviteter om året, heller ikke midlertidigt – så lige i den forbindelse har nedlukningen været okay. Vi har valgt at fortsætte det smukke terazzomønster fra foyeren, i det overdækkede indgangsparti. Som en hilsen til Borgerforeningens logo i gulvet indendøre, har vi i Italien fået fremstillet de nye kendetegn for husets brug, en node, en teatermaske og vores “byline” – der er skiftet fra lysstofrør i loftet til projektører i gulvet, som skal fremhæve søjler og vælv. Nu griber vi malerpenslen herude – så vi kan blive klar til at byde indenfor igen i maj måned.

Flere nyheder

januar, 2024

Velkommen til Bastionen i 2024

december, 2023

Vil du være med til at forme Bastionens nye kulturværksteder?

Tilmeld dig

nyhedsbrevet

Velkommen til

Bastionen i 2024

Kære gæst

Vi på Bastionen ønsker dig et rigtig godt nytår – og glæder os til vi ses igen!

Med et nyt år, er der også sket nogle ændringer ✨

Til arrangementer, hvor Bastionen er arrangør, vil garderobe fremover være med i billetten, så denne på dagen er gratis.

I foråret afprøver vi et nyt koncept, hvor vi åbner op for caféen og baren halvanden time før arrangementer, og så vil det være muligt at medbringe take-away eller madpakker og nyde dem inden arrangementet 🍴

Læs mere om ændringerne og reglerne for take-away i Kulturspottet herunder.