Voldgravens Fortællinger

Voldgravens Fortællinger

Kom og oplev Nyborgs historiske voldgrav på en helt unik måde - fra en kano!

Med “Voldgravens Fortællinger” får du muligheden for at kombinere en aktiv ferie med fortællingen om Nyborgs spændende historie. Tag med på en kanotur, som er en skøn blanding af natur, historie og det at være aktiv.

På denne tur ror du stille og roligt rundt på voldgraven, mens du lærer om områdets rige historie. Undervejs vil der være stop, hvor lydguiden fortæller spændende historier om voldgravens fortid. Denne oplevelse er perfekt for hele familien – det er både spændende, lærerigt og helt sikkert en aktivitet som vil give minder for livet. Nyd en tur fyldt med udforskning, nye indtryk og ikke mindst masser af frisk luft.

 

Mulighed for at tilkøbe lidt godt til turen:

“Børnepakke”: En juice, en pose slik, en Nybbe-bamse, børneaktivitetsark og farvekridt. 125 kr.

“God stemning”-pakke: To lemonade, salte snacks. 70 kr

“Ekstra god stemning”-pakke: To glas vin, salte snacks og lidt sødt. 120 kr.

 

Godt at vide:

Voldgravens Fortællinger er tilgængelig torsdag, fredag og lørdag i perioden 27. juni til 17. august.
Turene starter ved Bastionen, Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg.
Du sejler i dit eget tempo, men forvent at en tur varer ca. 50 minutter.
Voldgraven er lavvandet.

 

Hvad er inkluderet?

Kano inkl. 3 personer (maks 2 voksne), pagajer og svømmeveste.

 

Sikkerhedsforanstaltninger:

NB: Er du under 15 år, skal du være i selskab med mindst én der er over 18 år.
Husk redningsveste til børn, og svømmevest til voksne (de udleveres på stedet).
For egen og medpassageres sikkerhed, bør man ikke stå op i kanoen under sejladsen.
For at kunne styre bedst muligt, bør der altid sidde en bagerst i kanoen.
Du må ikke lægge til land under sejladsen – brinkerne er fredet område.

I tilfælde af torden/lyn er det ikke tilladt ej heller forsvarligt at sejle på Voldgraven. I tilfælde af dette er der mulighed for at vente til uvejret har lagt sig, eller få ombyttet sin tid til en anden dag. Ved ombytning af tid, skriv da til bastionen@nyborg.dk.

Dato

27. jun.-17. jul. tors.-lør.

Tidspunkt

Tors.: kl. 15.00 | fre. & lør.: kl. 11.00

Baren åbner

Forsalg

50,- pr. kano

Dørsalg

Kun forudbestilling

Pladser

Siddende

Varighed

Forvent ca. 50 min.

Arrangør

Bastionen, Visit Nyborg & Østfyns Museer

Lignende arrangementer

Dit besøg

Du kan se på din billet hvornår arrangementet starter. Vi åbner typisk dørene til salen 20-30 minutter inden da. Bastionens bar og caféområde åbner en time før arrangementet starter.

Vi anbefaler at du kommer i god tid, da der kan være travlt ved billetsalg- og kontrol samt i bar og garderobe ved store arrangementer.

Kommer du for sent til et arrangement kan vi ikke garantere at du kan komme ind i salen før en evt. pause. Dine billetter refunderes ikke.

Du kan se på din billet hvornår arrangementet starter. Vi åbner typisk dørene til salen 20-30 minutter inden da. Bastionens bar og caféområde åbner en time før arrangementet starter.

Vi anbefaler at du kommer i god tid, da der kan være travlt ved billetsalg- og kontrol samt i bar og garderobe ved store arrangementer.

Kommer du for sent til et arrangement kan vi ikke garantere at du kan komme ind i salen før en evt. pause. Dine billetter refunderes ikke.

Du kan parkere gratis på begge sider af Bastionen. Derudover er det også muligt at parkere overfor Bastionen på hjørnet af Nørrevoldgade og Nybrogade.

Der er desuden kun 500 meter til Banegårdens og Cirkuspladsens mange P-pladser.

Se kort med P-pladser nær Bastionen HER

Du finder garderoben i Havestuen til højre for hovedindgangen.

Køber du billetter til Bastionens egne arrangementer vil garderobetilbuddet være med i prisen. 

Alt efter arrangement vil det enten være ubemandet eller bemandet garderobe. Garderoben vil være aflåst under arrangementet undtagen i en evt. pause. Har du brug for at hente noget i garderoben under et arrangement, kan du kontakte personalet, så kan de hjælpe dig.

Du er også velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen, med mindre andet er angivet ved det enkelte arrangement.

Andre regler gør sig gældende ved arrangementer, hvor Bastionen ikke er arrangør (se arrangør unde de enkelte events)

Har du billet til et unummereret arrangement finder du blot en plads i salen, når dørene til salen bliver åbnet. Det samme gælder for arrangementer med ståpladser.

Har du billet til et nummereret arrangement, er det en god idé at tjekke række- og sædenumrene på billetten hjemmefra, så du ved om du skal sidde på gulv, tribune eller balkon. Er du i tvivl om hvor du skal sidde, er du velkommen til at spørge personalet om hjælp.

Har du købt snacks og/eller drikkevarer i Bastionens café er du velkommen til at tage det med ind i salen, så du kan nyde det under arrangementet.

I foråret 2024 afprøver Bastionen et nyt koncept, hvor vi åbner op for caféen og baren halvanden time før showstart, og så vil det være muligt at medbringe madpakker eller take-away og nyde dette inden arrangementet.

Drikkelse må ikke medbringes, til gengæld vil baren være åben, så du kan forsyne dig med drikkelse her.

Maden må nydes i caféen og ikke medbringes ind i salen. Vi stiller service klar, hvis du får brug for dette.

Har du spørgsmål, så kontakt os på bastionen@nyborg.dk

Det er ikke altid, at der er indlagt pause i et arrangement. Såfremt der er pause i arrangementet, varer den typisk 15-20 minutter.

På P-pladsen ved voldgraven, har vi to handicap p-pladser. Fra p-pladsen kan du komme ind i huset via rampe. I foyeren er der et handicaptoilet samt elevator til 1. og 2. sal.

Vi har et begrænset antal kørestolspladser, som kun kan bestilles via mail eller telefon. Kontakt os på bastionen@nyborg.dk eller tlf. 6531 1313 (tirsdag-fredag kl. 10.00-12.00).

Ledsagerbilletter kan hentes gratis til alle Bastionens egne arrangementer. En ledsagerbillet er KUN gyldig ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.

Vær opmærksom på at ledsagerbilletter kun er adgangsgivende, og ikke inkluderer evt. drinksbilletter, goodiebags eller lignende, som standardbilletten i visse tilfælde inkluderer.

Har du behov for andre særlige hensyn, er du velkommen til at kontakte os på bastionen@nyborg.dk, så vi kan være behjælpelige.

Tilmeld dig

nyhedsbrevet