Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 65 31 13 13

Vi mindes Kim Larsen

- Et foredrag af Jan Lysdahl

Dato

26. nov.

køb billet

Vi mindes Kim Larsen

- Et foredrag af Jan Lysdahl

Kom med til forrygende aften, når Jan Lysdahl fortæller om, hvordan det gik til at en knægt fra Ballerup pludselig kom til at spille trommer for Kim Larsen, og medvirkede på de to bedst sælgende albums i dansk musikhistorie.

Jan Lysdahl var manden bag trommerne da Kim Larsen indspillede Midt om Natten (1983) og Forklædt som Voksen (1986). Hør historierne fra én der oplevede det hele på første række, da Kim Larsen for alvor slog igennem og blev folkeeje i 1980’erne. Jan Lysdahl viser billeder, spiller musik og fortæller om sin tid sammen med Kim Larsen, og hvordan årene med Danmarks mest populære sanger, fik stor betydning for hans liv, både som musiker og menneske.

Et musikalsk og historisk tidsbillede, fremført som en autentisk, nærværende, og ærlig beretning om hele Danmarks nationalskjald Kim Larsen.

Jan Lysdahl (1961) er født på Østerbro, opvokset i Ballerup, og har været professionel musiker og sangskriver i 35 år. Lysdahl har indspillet og turneret med bl.a. Kim Larsen, Sanne Salomonsen, Moonjam, Hanne Boel, DJ Encore og mange, mange flere.

 

køb billet

Dato

26. nov.

Tags

Foredrag, Musik

Koncert start

19.30

Dørene åbner

Ca. 20 min. før foredraget

Arrangør

Kongstad Kommunikation & Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

109,-

Dørsalg

134,-

Tilkøb af tapas

125,-