Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Tour de France med Rolf og Ritter

Rolf Sørensen og Dennis Ritter gør dig klogere på alt det, som er værd at vide om Tour de France!

Dato

20. okt.

køb billet

Tour de France med Rolf og Ritter

Rolf Sørensen og Dennis Ritter gør dig klogere på alt det, som er værd at vide om Tour de France!

Mød cykellegenden Rolf Sørensen og kommentator-eksperten Dennis Ritter fra det populære cykelprogram Rolf og Ritter. En helt unik mulighed for at komme tæt på Rolf Sørensen og Dennis Ritter til en 1. klasses etape i cykelsportens tegn. Hør om utrolige etaper, sjove anekdoter, gråd, drama, hæsblæsende tempo, kriser, glæde og spekulation. Tour de France har det hele – og nu deler Rolf og Ritter deres erfaringer med os.

Med Rolf Sørensen på baghjul fortæller Dennis Ritter i første del af denne aften historien om verdens største cykelløb – hvordan Tour de France blev født og voksede sig fra en vild idé til en stor verdensbegivenhed og undervejs klarede at overleve diverse verdenskrige, finanskriser og dopingskandaler. Rolf Sørensen byder ind fra sin aktive karriere med historier rigt krydret med insiderviden om rytterne, rivaliseringerne, kampene i kampen og stemningen. Hver for sig og sammen har de to afholdte cykelsportsentusiaster i årenes løb talt sig fra hoved- og helt op i udbryderfeltet, når det drejer sig om at formidle verdens største cykelløb.

Anden halvdel af aftenen har det kommende Tour de France i fokus, hvor de to eksperter kigger på alt fra ryttere til etaper og kommer med deres bud på, hvordan løbet kommer til at udspille sig.

Så du kan godt begynde at glæde dig til en forrygende aften med landets mest vindende cykelrytter og en af dansk sportsjournalistiks mest kyndige cykelkommentatorer ved styret!

Varighed: ca. 2 timer.

NB: Ønsker du at reservere plads til kørestol, og/eller ønsker ledsagerbillet kontakt da Tikko direkte mandag til torsdag kl. 10:00 – 14:00 på tlf. 88 775 770

køb billet

Dato

20. okt.

Tags

Foredrag

Koncert start

19.00

Dørene åbner

Ca. 20 min. før foredraget

Arrangør

Tikko

Pladser

Nummererede siddepladser

Forsalg

Fra 259,-

Dørsalg

Fra 259,-