Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Tour de France med Dennis Ritter og Joakim Jakobsen

Kom med bagom Tour de France i selskab med de to kyndige Tour-eksperter Ritter og Jakobsen

Dato

25. maj

køb billet

Tour de France med Dennis Ritter og Joakim Jakobsen

Kom med bagom Tour de France i selskab med de to kyndige Tour-eksperter Ritter og Jakobsen

Hør den imponerende historie om, hvordan en vild idé udviklede sig til at blive verdens største og mest prestigefyldte cykelløb. Sammen rejser vi med Touren gennem et århundrede, der på den ene side har budt på ekstreme udfordringer som verdenskrige, finanskriser og dopingskandaler, men som samtidig har givet os magiske oplevelser med store sejre, fest, glæde og sammenhold.

Med Dennis Ritters egne anekdoter fra flere år som hele Danmarks cykelkommentator og Joakim Jakobsens store researcharbejde med sin 6 kilo tunge Tour de France-bog, kommer du helt tæt på holdene, rytterne, rivaliseringerne, samarbejderne og jagten efter en sejr i det mytiske cykelløb.

Touren 2022 i Nyborg
Vi kommer selvfølgelig også til at runde årets Tour, hvor Danmark som det 10. land uden for Frankrig har fået æren af at lægge hus til Grand Départ for Tour de France 2022. Bliv klogere på, hvilke ryttere vi har særligt store forventninger til, på hvilke etaper de helt store slag skal slås og hvorfor Storebæltsbroen kan spille en afgørende rolle på 2. etape.

Glæd dig til en aften fuld af drama, kriser, glæde, taktik, gråd, tempo og sjove anekdoter, når Ritter og Jakobsen lægger an til en førsteklasses etape i Tourens tegn.

Efter arrangementet har du mulighed for at købe bøger og få dem signeret.

køb billet

Dato

25. maj

Tags

Foredrag,

Koncert start

kl. 19.00

Dørene åbner

kl. 18.30

Arrangør

Nyborg Bibliotek

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

90,- inkl. gebyr

Dørsalg

90,- inkl. gebyr

Bastionen åbner

kl. 18.00