Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

The Dublin Legends

The Dubliners

Dato

27. okt.

køb billet

The Dublin Legends

The Dubliners

Der er lagt op til en aften i selskab med musikalske legender og velkendte klassikere som; Whiskey in The Jar, Dirty Old Town, The Wild Rover, Seven Drunken Nights, The Rare Auld Times, Finnegan’s Wake, Molly Malone, The Monto, Hand Me Down Me Bible, The Irish Rover, Black Velvet Band og mange mange flere.

Oplev legenderne i irsk folkemusik Sean Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O’Connor, når de under navnet The Dublin Legends viderefører arven efter The Dubliners, der stoppede som band, da “Banjo” Barney McKenna desværre døde. Drengene ser meget frem til igen at møde og underholde alle deres fans overalt på kloden og vil fortsætte med at spille alle de verdensberømte klassikere, som The Dubliners er kendt for.

Sean Cannon har været medlem af The Dubliners i tæt på 30 år, mens Paul og Shay er nye medlemmer. Samtidigt spillede banjovirtuosen Gerry O’Connor med de berømte Four Men and A Dog, og han har i øvrigt spillet med alt og alle fra Sharon Shannon til Shane MacGowan (The Pogues). Talrige sessions og albumindspilning med Barney McKenna er det også blevet til, så det var ganske naturligt, at han trådte til efter Barneys død og medvirkede til at gennemføre den igangværende turné med The Dubliners og således, på glimrende vis løfte Gerry på smukkeste vis arven efter Barney.

køb billet

Dato

27. okt.

Tags

Musik,

Koncert start

kl. 20.00

Dørene åbner

kl. 19.30

Arrangør

bastionen

Pladser

unummererede siddepladser

Forsalg

295,- inkl. gebyr

Dørsalg

320,- inkl. gebyr

Bastionen åbner

kl. 19.00