Som følge af Covid-19 er Bastionen foreløbigt lukket til og med 05.05.21

Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Strik & Drik UDSOLGT

Arrangementet er flyttet igen til d. 12.05.21

Dato

12.maj

udsolgt

Strik & Drik UDSOLGT

Arrangementet er flyttet igen til d. 12.05.21

Strik, Oplæg, Bobler og Goodiebag

Vi skal opleve og nyde glæden ved at strikke sammen og dele vores garnglæde, mens vi drikker lækre bobler og hygger i caféen.

Oplæg fra Birk & Berg :
Hejsa, vi er Christina Birk og Nina Berg. Vi er indehavere af BirkogBerg som har base her i Nyborg. Vi farver håndfarvet garn med syrefarver i vores lille farveri på tårnvej. Vi har farvet i 2 år og vores virksomhed startede 1/4 2019.
Udover at farve garn som sælges på vores webshop www.birkogberg.dk laver vi også videopodcast på YouTube. Her taler vi en times tid om garn, strik og viser frem hvad vi har lavet og hvad vi er i gang med. Vi er socialt bevidste og deltager aktivt i debatterne omkring ulighed ift hudfarve, køn og sociale konstruktioner. Vi er glade og stolte af at vi donerer en del af vores overskud til diverse foreninger og organisationer som tager hånd om vigtige budskaber og formål.
Alt dette vil vi tale meget mere om til arrangementetet, og vi vil medbringe en masse lækkert garn I kan gramse på og købe hvis I skulle blive fristet.
Kærlig hilsen Birk og Berg  birk&berg hjemmeside og Instragram

Lækker goodiebag bl.a. med strikkeopskrift, resten er en overraskelse.

2 glas bobler udvalgt af Al Ponte, www.alponte.dk
Denne gang, i anledningen af nytåret, to forskellige slags bobler, en sød og en tør, der passer fortrinligt til festlige aftner med strik og anden hygge. Inkl. kort introduktion.
Det er også muligt at købe et par flasker med hjem.

Der vil også være en lille snack.

Tag dit strikketøj med. For strikkere på alle niveauer. Eneste forudsætning for at deltage er at du har lyst til at mødes og nørde strik/strikke sammen med andre strikkere.
Er du begynder eller øvet, så er tanken at vi hjælper hinanden med teknikker eller problemer i det projekt du er i gang med.

Max 26 deltagere, så skynd dig at købe din billet!
#striksammen

udsolgt

Dato

12.maj

Tags

Foredrag

Koncert start

19:00

Dørene åbner

19:00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

195,-

Dørsalg

200,-