Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Stine Bramsen – The Acoustic Tour 2023

Storroste Stine Bramsen samler nogle af landets dygtigste kvindelige musikere til akustisk Danmarksturné i efteråret

Dato

13. OKT.

køb billet

Stine Bramsen – The Acoustic Tour 2023

Storroste Stine Bramsen samler nogle af landets dygtigste kvindelige musikere til akustisk Danmarksturné i efteråret

Roserne er nærmest væltet ned over Stine Bramsen på det seneste. Ikke blot på grund af hendes fantastiske soloalbum ”Blonde & Blank”, men også for hendes præstationer på de danske livescener. Det er blevet til 5 stjerner i adskillige dagblade og beskrivelser som stærk, perfekt, strålende, klasse, sårbar, forrygende, skarp og en sej kaptajn.
Nu annoncerer Stine Bramsen ”The Acoustic Tour”, hvor hun spiller 19 akustiske koncerter over hele landet, og med sig har hun for første gang i karrieren, et hold af udelukkende kvindelige musikere.

Bandet består af den gudsbenådede guitarist Kajsa Vala, der også er soloartist i eget navn. Hun har bl.a. udgivet to soloalbums samt spillet anmelderroste koncerter over hele landet. Emilie Espichicoque er både trommeslager, perkussionist, sanger og danser, og arbejdet i øjeblikket på sit første soloalbum i eget navn. Anja Kolyova spiller til daglig bas i Total Hip Replacement.

Den kommende akustiske turné kommer til at kredse omkring sangene fra det anmelderroste soloalbum ”Blonde & Blank”. Et album der er blevet hyldet, med citater som: ”et mageløst og modent soundtrack til den moderne kvindekamp (GAFFA)”, ”… hun tager opgøret og siger fra. På en elegant og insisterende måde – og på alle kvinders vegne (Politiken)”, hun ”… mestrer poppens ABC med traditionelt forankret håndværk på internationalt niveau (Ekstra Bladet)”.

”Jeg glæder mig til at komme i øvelokalet og arbejde med både sangene fra det nye album, men også de seje kvinder jeg har med mig, der hver især har gang i nogle spændende projekter ved siden af. Jeg tror på at vi både kan inspirere og udfordre hinanden, give mine sange et nyt udtryk, og publikum en ganske særlig musikalsk oplevelse.” siger Stine Bramsen.

køb billet

Dato

13. OKT.

Tags

Musik, Musik

Koncert start

KL. 20.00

Dørene åbner

KL. 19.00

Arrangør

BASTIONEN

Pladser

NUMMEREREDE SIDDEPLADSER

Forsalg

FRA 325,- INKL. GEBYR

Dørsalg

FRA 375,- INKL. GEBYR