Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 65 31 13 13

Stå Fast

Bare sig nej, gu’ vil jeg ej! Fyr din coach, giv fingeren til det evige mantra om omstillingsparathed. Gør i stedet det, som du synes er vigtigt.

Dato

23. nov.

få billetter

Stå Fast

Bare sig nej, gu’ vil jeg ej! Fyr din coach, giv fingeren til det evige mantra om omstillingsparathed. Gør i stedet det, som du synes er vigtigt.

Succesforestillingen Stå fast vender tilbage på Det Kongelige Teater og på turné rundt i landet. Sammen med sit hold stiller Kamilla Wargo Brekling sig på Svend Brinkmanns skuldre og ser tidsånden i øjnene. Hvordan kan vi vende selvindsigt til udsigt til andre, få meningsløsheden til at give mening og indse, at døden er en forudsætning for meningen med livet? Kamilla Wargo Brekling inviterer med sin særegne signatur til en frembrusende, humoristisk forestilling om at stå fast. Tag nej-hatten på, fyr din coach og gå en tur i skoven eller i teatret!

Forestillingen er baseret på Brinkmanns succesfulde “selvhjælpsbøger”. I Stå fast gik Svend Brinkmann med humor imod tidens krav om, at man skal være i konstant forandring. I efterfølgeren Ståsteder plæderede han for genopfindelsen af gamle idéer om det gode, værdigheden, løftet, selvet, sandheden, ansvaret, kærligheden, tilgivelsen, friheden og døden.

Medvirkende: Stine Schrøder Jensen, Maria Rich og Mads Rømer Brolin-Tani
Iscenesættelse: Kamilla Wargo Brekling
Co-instruktør, koreograf, dramaturg: Karina Dichov Lund
Scenografi og kostumer: Lisbeth Burian
Lysdesign: Malthe David Haugaard
Lyddesign: David Andreas Hjerting
Videodesign: Rasmus Kreiner

 

Forestillingen præsenteres af Nyborg Teaterforening.

få billetter

Dato

23. nov.

Tags

Teater

Koncert start

17.00

Dørene åbner

16.00

Arrangør

Nyborg Teaterforening

Pladser

Nummererede siddepladser

Forsalg

225,- til 285,-

Dørsalg

-