Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Søren Ø. Pedersen Kvintet

Jazzede, nordiske toner

Dato

23. okt.

køb billet

Søren Ø. Pedersen Kvintet

Jazzede, nordiske toner

I november udgav Søren Østergaard Pedersen debutalbummet ”With An Open Mind” sammen med sit håndplukkede hold musikere. Det er hovedsageligt numre fra denne udgivelse som kvintetten vil præsentere til koncerten og publikum kan forvente stemningsfuld og melodisk jazz med kontrabassen helt i front – hør selv en forsmag HER

Søren Østergaard Pedersen kastede sin kærlighed på bassen allerede som ganske ung og en koncert på Hotel Ringkøbing skulle blive startskuddet til, at han dedikerede sit hjerte til kontrabassen. Hver dag siden har kontrabassen fyldt time på time i Sørens hænder og hoved. ”Min puls falder hver gang, jeg tager min kontrabas frem. Det er som at komme hjem. Der er ånd, stemning og sjæl i det træ,” siger han.

Søren Østergaard Pedersen har en filmisk tilgang til sin musik. Når han komponerer et nummer, får han øjeblikkeligt billeder i hovedet og skaber små historier til numrene. Historier som publikum bliver indviet i til koncerten på Bastionen! Ud over kontrabassist Søren Østergaard Pedersen, består kvintetten af Simon Krebs på guitar, Asbjørn Kamban på flygelhorn, Andreas Bøttiger på tenorsaxofon og Sune Rahbek på trommer.

køb billet

Dato

23. okt.

Tags

Musik, Jazz

Koncert start

Kl. 15.00

Dørene åbner

Kl. 14.30

Arrangør

Bastionen

Pladser

Nummererede siddepladser

Forsalg

75,- inkl. gebyr

Dørsalg

100,- inkl. gebyr

Bastionen åbner

Kl. 14.00