Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Sommer i Tyrol

Halløj på tyroler-hotellet

Dato

22. apr.

køb billet

Sommer i Tyrol

Halløj på tyroler-hotellet

Folketeatret puster igen støvet af en operette, som vi særligt her i Nyborg kender og elsker – da den har spillet utallige gange på Nyborg Voldspil. Så kom med, når vi rejser til de østrigske alper til en munter Sommer i Tyrol.

Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som ‘Ja, ja, ja – nu kommer jeg’ og ‘Man kan jo ikke gøre for at man har charme’, mens der på gæstgivergården “Den hvide hest” hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikanten Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller om, hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes fortil eller bagtil. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedie-serien Halløj på Badehotellet og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

Medvirkende: Jesper Groth, Kasten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Meike Bahnsen, Marie Mondrup, Troels Malling, Clara Ellegaard, Niels Anders Manley, Morten Bo Koch, Kristoffer Sass, Maria Corydon.

køb billet

Dato

22. apr.

Tags

musical, Teater

Koncert start

19.30

Dørene åbner

Ca. 30 min. før forestillingen

Arrangør

Bastionen

Pladser

Nummererede siddepladser

Forsalg

Voksne: fra 250,- inkl. gebyr. Under 25: fra 125,- inkl. gebyr.

Dørsalg

375,- inkl. gebyr.