Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Signe Svendsen

Support: Echo Me

Dato

18. nov.

køb billet

Signe Svendsen

Support: Echo Me

Til november tager Signe Svendsen på turné landet rundt med et nyt album i ryggen. Da hun i slutningen af 2021 slap et mere end almindelig travlt koncertår, gik hun direkte i skrivehulen og kan allerede d. 14. okt udgive en opfølger til 2020-albummet ”Det Forlyder”.
”Det bliver afsindigt rart at stå på scenen med de her nye sange, – vi har arbejdet intenst på dem og nu skal de så finde deres vej ud til folk. Og den del er i virkeligheden den vigtigste. Glæder mig meget.”

Signe Svendsen har for længst fundet sin egen plads på den danske scene. Hun fører publikum igennem koncerterne med en inderlig og stærk vokal og som stilsikker entertainer.

Hun har allieret sig med sin faste producer og guitarist Lars Skjærbæk og Palle Hjorth på tangenter, og sammen skaber de tre et poetisk, nærmest filmisk univers omkring sangene.
”Med os tre er der mulighed til at gå storladent og helt intimt. Der er plads til fortællingerne og også plads til at folk kan få lov til at flyde væk fra hverdagen på et trip af ord og toner.”

køb billet

Dato

18. nov.

Tags

Musik,

Koncert start

Kl. 20.00

Dørene åbner

Kl. 19.30

Arrangør

Bastionen

Pladser

Nummererede siddepladser

Forsalg

225,- inkl. gebyr

Dørsalg

250,- inkl. gebyr

Bastionen åbner

Kl. 19.00