Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Showtime

Musik, komik, panik - Det er SHOWTIME!

Dato

17. mar.

køb billet

Showtime

Musik, komik, panik - Det er SHOWTIME!

Det slår gnister, når tidligere bakkesangerinde en af landets mest elskede foredragsholdere Karen-Marie Lillelund teamer op med radiovært pianist Søren Dahl.

Glæd dig til et musikalsk comedyshow, hvor modsætninger mødes; Ild vand. Bybo bonderøv. Stiletter sutsko. Kan de mon samle storladne musicalhits, skarp satire, storytelling endda riverdance i et samme show?

Det bliver en vanvittig forestilling med masser af musik godt humør i to dele, der giver dig svaret. Kom med backstage, hvor alle mulige umulige ideer ser dagens lys… en del ser bunden af skraldespanden. Og så kommer spørgsmålene om alt det praktiske: Hvad mon der gemmer sig i køleskabet? Krøller roberne? Kan de to egoer enes om menuen? Virker røgmaskinerne? Og hvad med den digitale lyssætning? Alt kan ske, inden tæppet går op.

SHOWTIME er skrevet af mesterskriverne Vase Fuglsang, der har arbejdet med teater comedy i 25 år. De har blandt andet skrevet shows for kendte komikere som Andreas Bo, Jacob Haugaard Finn Nørbygaard, men er formentlig mest kendt for deres arbejde på Cirkusrevyen, hvor står bag en stor del af Ulf Pilgaards bedste sketches.

køb billet

Dato

17. mar.

Tags

Teater, Comedy, Musik

Koncert start

kl. 20.00

Dørene åbner

kl. 19.30

Arrangør

Bastionen

Pladser

Nummererede siddepladser

Forsalg

Fra 325,- inkl. gebyr

Dørsalg

350,- inkl. gebyr

Bastionen åbner

kl. 19.00