Voldgravens Fortællinger | 1. juli - 4. september | Hver dag fra kl. 10-15

læs mere

Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Sanne Søndergaard

Nyt flyvende-fantastisk show: SELVSÆR

Dato

24. sept

køb billet

Sanne Søndergaard

Nyt flyvende-fantastisk show: SELVSÆR

Sanne Søndergaard er én af Danmarks skarpeste samfundsrevsere. Hun laver komik med indhold og foredrag med humor.

I Selvsær værdsætter Sanne Søndergaard for alvor sit eget selv – i sin velkendte, satiriske og systemkritiske stil. Alle hepper på selvværd, men man skal faktisk være ret sær for at have selvværd. I showet undersøger Sanne, om der er noget at lære af de sære – for når man kender sit eget værd, går man ikke ukritisk med på det, alle andre er enige om. Dét er sådan, man bliver Rosa Parks eller Greta Thunberg. Eller til en, der mener, at jorden er flad. Og dét er omdrejningspunktet i Sanne Søndergaards nye show.

Showet er en optrævling af alt det ævl, der fortæller os, at vi konstant skal optimere os selv for at være gode nok – Vi skal arbejde 40 timer om ugen, være nærværende partnere, bevidstgjorte forældre, lyttende venner, have sunde (læs: tynde) kroppe, og desuden også skal meditere, løbe maraton, følge med i verdens begivenheder, spise kål, powernappe og lære at sige nej og pyt og… og… og…

Selvsær er et flying comedy-show – Sanne Søndergaards helt egen genreopfindelse. Flying comedy er woke humor. Det handler om at forstå sig selv, andre og systemerne bedre. Sanne gør kun grin med de stærke og de magtfulde, og dét er ret provokerende i dagens Danmark.

køb billet

Dato

24. sept

Tags

Comedy, Socialt

Koncert start

20.00

Dørene åbner

19.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

225,-

Dørsalg

250,-