Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Påskerock

med Gasbox og Almost AC/DC

Dato

31. mar.

køb billet

Påskerock

med Gasbox og Almost AC/DC

Der er kolde øl på fad og lækker rock til dine ørergange, når Bastionen sparker påskeferien i gang med en aften i rockens tegn til: PÅSKEROCK!

GASBOX
Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til den største danske kunstner nogensinde! Danmarks bedste Kim Larsen-sanger, René Hejdmann, både lyder som, og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (lead-guitar), Jan O Thomassen (bas,) og Johnny Kolstrup (trommer).

ALMOST AC/DC
Hvis der er noget AC/DC er kendt for, så er det legendariske rock klassikere i verdensklasse. Letgenkendelige riffs, og musik man husker, og hvis der er noget Almost AC/DC kan, så er det at lyde, ligne og agere som den ægte vare. Med over 10 år, og 200+ koncerter på CV’et er de rutinerede fyre fra Almost AC/DC garanti for en fed oplevelse i særklasse!

køb billet

Dato

31. mar.

Tags

Musik, Rock

Koncert start

kl. 20.00

Dørene åbner

kl. 19.30

Arrangør

Bastionen

Pladser

Ståpladser

Forsalg

220,- inkl. gebyr

Dørsalg

245,- inkl. gebyr

Bastionen åbner

kl. 19.00