Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

COVID-19 INFO

Som følge af Coronavirus/Covid-19 er Bastionen lukket til og med 13. april 2020

Dato

Lukket til og med 13. apr.

gratis

COVID-19 INFO

Som følge af Coronavirus/Covid-19 er Bastionen lukket til og med 13. april 2020

INFO OPDATERES LØBENDE

Rigtig mange events på Bastionen er påvirket af den midlertidige lukning. Derfor er flere arrangementer aflyst mens andre er flyttet. Vi har endnu ikke alle nye datoer på plads, men vi arbejder så hurtigt vi kan, og vi kontakter alle berørte billetkøbere via mail, så snart vi ved mere om de enkelte events.

Vores hjemmeside og facebook vil løbende blive opdateret med nye datoer på de flyttede events i takt med at vi får dem på plads.

PÅSKE:
Bastionen holder påskeferie fra og med den 4. april og frem til og med 13. april. Vores telefon vil være lukket frem til efter påske. Alle henvendelser på mail vil blive besvaret hurtigst muligt efter den 13. april – Rigtig god påske!


BILLETTER

AFLYST:
Har man billet til et arrangement, som er blevet aflyst, vil man automatisk få refunderet sin(e) billet(ter). Beløbet vil blive returneret til den konto, hvorfra pengene er trukket i forbindelse med købet inden for 14 dage. Dette inkluderer også tilkøb af tapas og brunch.

FLYTTET/UDSKUDT:
Har man billet til et event som er blevet udskudt eller flyttet til ny dato, gælder den gamle billet også til den nye dato. Det er også muligt at få refunderet sin(e) billet(ter) frem til

REFUSION:
Ønsker man, at få refunderet sine billetter, skal man sende sit fulde navn, sit ordrenummer samt navnet på det arrangement, som billetterne er til, til bastionen@nyborg.dk. Beløbet vil blive returneret til den konto, hvorfra pengene er trukket i forbindelse med købet inden for 14 dage. Dette inkluderer også tilkøb af tapas og brunch.

OBS: Sidste frist for refusion af billetter købt online, til arrangementer som skulle have været afholdt i marts, er 1. april 2020.

Har man købt billet fysisk på Bastionens kontor og ønsker at få sin(e) billet(ter) refunderet, kan man henvende sig på Bastionen efter påske, når billetkontoret igen er åbent.


Vi glæder os til igen at kunne byde glade gæster velkommen i vores dejlige hus.

Pas godt på hinanden.

De Bedste Hilsner
BASTIONEN

gratis

Dato

Lukket til og med 13. apr.

Tags

Koncert start

-

Dørene åbner

-

Arrangør

-

Pladser

-

Forsalg

-

Dørsalg

-