Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Nytårskoncert 2021

Kom med til nytårskoncert i Nyborghallerne

Dato

31. jan. 2021

køb billet

Nytårskoncert 2021

Kom med til nytårskoncert i Nyborghallerne

Efter en meget velbesøgt Nytårskoncert søndag den 26.1.2020 i Nyborghallerne er vi klar med salg af billetter til Nytårskoncerten 2021!

Glæd dig allerede nu til at opleve Sofie Lassen-Kahlke og Joachim Knop til nytårskoncerten 2021.

Sofie Lassen-Kahlke:
Sofie skal lede os gennem Nytårs-koncerterne som konferencier. Hun er en kvinde med mange talenter, og hun søger faktisk så mange forskellige muligheder som muligt. Hun er skuespiller, sanger, entertainer og TV-vært, og så er hun i øvrigt Bachelor i jura.

Sofie har medvirket i en lang række danske film. De fleste af os husker hende naturligvis som Anja i de 5 film om Anja og Viktor, men hun har også medvirket i f.eks. ”Familien Gregersen” og ”Far til fire – gi’r aldrig op”. Som vært husker vi naturligvis også Sofie fra bl.a. Dansk Melodi Grand Prix i 2012 og DRs Store Juleshow i 2013. Sofie medvirker ofte selv i forskellige musikalske sammenhænge. Eksempelvis sang hun i 2002 den officielle danske VM sang ”Danmarks drenge” sammen med Søren Poppe i forbindelse med fodbold VM i Sydkorea.

Joachim Knop:
Den danske baryton har med sin karismatiske udstråling og sit store skuespiltalent, formået at slå sit navn fast i alle kroge af Danmark. Han favner både operafagets store klassiske roller og musicalgenren og er desuden en fremragende skuespiller. Joachim afsluttede sin uddannelse som operasanger i år 2000 på Operaakademiet i København, men det blev hurtig klart, at hans talent kunne bruges i mange forskellige sammenhænge.

Allerede i 1991 debuterede han i sin første spillefilm – ‘Drengene fra Skt. Petri’ og siden da, er det blevet til ikke mindre end 18 film, hvoraf rollerne i ‘Min Søsters Børn’ og ‘Anja og Viktor’ er blandt de allermest populære. I 2002 medvirkede Joachim i musicalen ‘Askepop’ i Glassalen/Tivoli, og i 2010 slog Joachim endnu engang sit navn fast som musicalsanger i ‘Elsk mig i nat’.

Som operasanger har Joachim gennem årene bl.a. kunne opleves som Ping i Turandot på Malmö Opera, Don Giovanni i Don Giovanni på Den Fynske Opera, Il Barbiere i Il Barbiere Di Siviglia på Århus Sommeropera og som Papageno i Die Zauberflöte på Den ny Opera i Esbjerg.

køb billet

Dato

31. jan. 2021

Tags

Big band, Jazz, Klassisk, Musik

Koncert start

14.00

Dørene åbner

13.00

Arrangør

Nyborg Harmoni Orkester & NGIF Venner

Pladser

Nummererede siddepladser

Forsalg

320,-

Dørsalg

350,-

Sted

Nyborghallerne