Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 65 31 13 13

Nul Stjerner

Et nyt og inspirerende rejseforedrag med Morten Kirckhoff og Jan Elhøj

Dato

30. aug.

køb billet

Nul Stjerner

Et nyt og inspirerende rejseforedrag med Morten Kirckhoff og Jan Elhøj

Til sommer kører DR2 en ny programserie med rejsekammeraterne Jan & Morten. De rejser ud til steder, de fleste turister ønsker at undgå. Nemlig lande og steder med NUL STJERNER.

Hvad sker der når man tjekker ind på hoteller, der har de dårligste anmeldelser? Hvad sker når man spiser på dårlige restauranter i de værst tænkelige lande? Det viser sig ofte, at det er her de sjoveste og bedste eventyr venter.

Altid i øjenhøjde med de lokale og altid nysgerrige på det, som er anderledes end det derhjemme. Alt bliver smagt på, alt bliver drukket, og alle tilbud om at blive inviteret indenfor tages imod med kyshånd. Med åbent sind og en oprigtighed rejser de to venner rundt og tager seerne med på deres eventyr.

Gennem programmerne åbner Jan og Morten seernes øjne for de store og unikke oplevelser, der kan gemme sig bag de dårlige anmeldelser – hvis blot man kigger efter dem.

Deres nye foredrag giver publikum et unikt indblik i de to venners rejsemetoder og deres bedste oplevelser, og så fortæller de nogle af de historier, man ikke så på tv. Med humor og sjove billeder fra deres ture formidler de hvordan det er at rejse til steder med NUL STJERNER.

Det er et rejseforedrag, der får dig til at længes ud efter nye eventyr, men samtidig er du nok glad for at du ikke rejser sammen med dem.

Jan og Morten har tidligere turneret for fulde sale over alt i Danmark, med deres billeder og fortællinger om rejser til verdens forladte steder.

køb billet

Dato

30. aug.

Tags

Comedy, Foredrag, Socialt

Koncert start

20.00

Dørene åbner

19.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

165,-

Dørsalg

190,-