Nordic Performers

Nordic Performers

Bigger, Bolder, Brighter

Glæd dig til en oplevelse helt udover scenekanten, når Nordic Performers præsenterer deres helt nye show: FROM THE START.

Der er endnu engang lagt op til underholdning med de lokale og velkendte performere fra det nytænkende og velspillende drumband Nordic Performers, når de tager dig med bagom kulisserne på en historisk og musikalsk rejse tilbage til deres spæde opstart og videre gennem deres musikalske udvikling med Streetshows, Koncerter og Konkurrencer samt præsenterer et kig ind i fremtiden med ny musik skabt og produceret fra bunden. Det bliver et show med interaktive oplevelser, koreografiske højdepunkter samt humor og historie fortælling, alt dette krydret med et lys- og lydunivers særligt udviklet til Nordic Performers.

”Nu sker det endelig. Vi har glædet os som børn til juleaften til at skulle optræde med vores første store professionelle koncert opsætning. Nogle folk ville måske vente til et 10. års jubilæum, men vi er ikke som andre, så vi optræder med dette store show, fordi vi bare ikke kan lade være med at udvikle og underholde publikum.”, lyder det fra Nordic Performers.

I de sidste 8 år hvor Nordic Performers har eksisteret, har de optrådt med store koncerter, vundet konkurrencer, deltaget i Tv-shows og desuden spillet til Julefrokoster, Gadefester, 30′, 40′ og 50’års fødselsdage samt til konferencer og markeder rundt omkring i hele landet.
Startskuddet til Nordic Performers opstod i deres tid i Danehofgarden, hvor de blev oplært i de stolte musiktraditioner samtidig med, at de blev opfordret til at udfolde deres kunstneriske visioner.

Dato

3. feb.

Tidspunkt

20.00

Dørene åbner

19.30

Forsalg

Fra 204,- inkl. gebyr

Dørsalg

Fra 204,- inkl. gebyr

Pladser

Unummererede siddepladser

Varighed

Arrangør

Bastionen

Lignende arrangementer

Dit besøg

Du kan se på din billet hvornår arrangementet starter. Vi åbner typisk dørene til salen 20-30 minutter inden da. Bastionens bar og caféområde åbner en time før arrangementet starter.

Vi anbefaler at du kommer i god tid, da der kan være travlt ved billetsalg- og kontrol samt i bar og garderobe ved store arrangementer.

Kommer du for sent til et arrangement kan vi ikke garantere at du kan komme ind i salen før en evt. pause. Dine billetter refunderes ikke.

Du kan se på din billet hvornår arrangementet starter. Vi åbner typisk dørene til salen 20-30 minutter inden da. Bastionens bar og caféområde åbner en time før arrangementet starter.

Vi anbefaler at du kommer i god tid, da der kan være travlt ved billetsalg- og kontrol samt i bar og garderobe ved store arrangementer.

Kommer du for sent til et arrangement kan vi ikke garantere at du kan komme ind i salen før en evt. pause. Dine billetter refunderes ikke.

Du kan parkere gratis på begge sider af Bastionen. Derudover er det også muligt at parkere overfor Bastionen på hjørnet af Nørrevoldgade og Nybrogade.

Der er desuden kun 500 meter til Banegårdens og Cirkuspladsens mange P-pladser.

Se kort med P-pladser nær Bastionen HER

Du finder garderoben i Havestuen til højre for hovedindgangen.

Til de fleste af vores arrangementer er der bemandet garderobe til 20 kr. Garderoben vil være aflåst under arrangementet undtagen i en evt. pause. Har du brug for at hente noget i garderoben under et arrangement, kan du kontakte personalet, så kan de hjælpe dig.

Du er også velkommen til at tage dit overtøj med ind i salen, med mindre andet er angivet ved det enkelte arrangement.

Har du billet til et unummereret arrangement finder du blot en plads i salen, når dørene til salen bliver åbnet. Det samme gælder for arrangementer med ståpladser.

Har du billet til et nummereret arrangement, er det en god idé at tjekke række- og sædenumrene på billetten hjemmefra, så du ved om du skal sidde på gulv, tribune eller balkon. Er du i tvivl om hvor du skal sidde, er du velkommen til at spørge personalet om hjælp.

Har du købt snacks og/eller drikkevarer i Bastionens café er du velkommen til at tage det med ind i salen, så du kan nyde det under arrangementet. Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer på Bastionen.

Det er ikke altid, at der er indlagt pause i et arrangement. Såfremt der er pause i arrangementet, varer den typisk 15-20 minutter.

På P-pladsen ved voldgraven, har vi to handicap p-pladser. Fra p-pladsen kan du komme ind i huset via rampe. I foyeren er der et handicaptoilet samt elevator til 1. og 2. sal.

Vi har et begrænset antal kørestolspladser, som kun kan bestilles via mail eller telefon. Kontakt os på bastionen@nyborg.dk eller tlf. 6531 1313 (tirsdag-fredag kl. 10.00-12.00).

Ledsagerbilletter kan hentes gratis til alle Bastionens egne arrangementer. En ledsagerbillet er KUN gyldig ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.

Vær opmærksom på at ledsagerbilletter kun er adgangsgivende, og ikke inkluderer evt. drinksbilletter, goodiebags eller lignende, som standardbilletten i visse tilfælde inkluderer.

Har du behov for andre særlige hensyn, er du velkommen til at kontakte os på bastionen@nyborg.dk, så vi kan være behjælpelige.

Tilmeld dig

nyhedsbrevet