Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Nikolaj Kirk & Nak og Æd

Oplev Nikolaj Kirk

Dato

18. nov.

køb billet

Nikolaj Kirk & Nak og Æd

Oplev Nikolaj Kirk

Du kender Nikolaj Kirk fra Nak & Æd, hvor han sammen med sin tro følgesvend Jørgen Skouboe Møller afprøver spejderfærdigheder, jagt og kogekunst og samtidig får stillet en god portion eventyrlyst i både Danmark og resten af Verden.

Du har nu en sjælden mulighed for at opleve Nikolaj for fuld udblæsning og komme bag om scenerne du kender fra TV. En aften med Nikolaj er, som hans mad, altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser – lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande.

Nikolaj Kirk er både prisvindende kok og forfatter og blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede som kok i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmark og ikke mindst det populære Nak og Æd. Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i de mange små lokalsamfund i verden, som kan inspirere ham til nye retter.

NB: Ønsker du at reservere plads til kørestol, og/eller ønsker ledsagerbillet kontakt da Tikko direkte mandag til torsdag kl. 10:00 – 14:00 på tlf. 88 775 770

 

køb billet

Dato

18. nov.

Tags

Foredrag

Koncert start

19.00

Dørene åbner

Ca. 20 min. før foredraget

Arrangør

Tikko & Bastionen

Pladser

Nummererede siddepladser

Forsalg

259,- / 309,-

Dørsalg

-