Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Niels Skousen Solo

Der er lagt op til en uforglemmelig aften i selskab med dansk entertainments grand old man Niels Skousen

Dato

28. aug.

køb billet

Niels Skousen Solo

Der er lagt op til en uforglemmelig aften i selskab med dansk entertainments grand old man Niels Skousen

Niels Skousen, en af Danmarks vigtigste kulturpersonligheder med en lang karriere i film- og musikbranchen, fyldte 75 år den 28. januar 2019.

Det fejrede Skousen bl.a. med et nyt album med titlen ‘Døgnet Har Kun 24 Timer’, der udkom 5. april 2019. Det er et album, der emmer af overskud, kritik, kærlighed, humor, mørke, drilleri og eftertænksomhed. Og med et musikalsk bagtæppe med elementer af moderne country og elegant fransk chansons, ender man med en helt eksklusiv cocktail. En effektiv longdrink.

I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

Når Niels Skousen står på scenen, bliver publikum inviteret med på en musikalsk rejse. Hans musikalske historier favner bredt, og med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme rammer hans sange os der, hvor vi gi’r os selv lov til at lade følelserne tale.

Varighed: ca. 2 timer inkl. pause.

køb billet

Dato

28. aug.

Tags

Blues, Country, Musik

Koncert start

20.00

Dørene åbner

Ca. 20 min. før koncertstart

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

175,-

Dørsalg

200,-