Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 65 31 13 13

Mød forfatteren Jesper Wung-Sung

Nyborg Bibliotek præsenterer: forfattermøde med Jesper Wung-Sung

Dato

5. nov.

køb billet

Mød forfatteren Jesper Wung-Sung

Nyborg Bibliotek præsenterer: forfattermøde med Jesper Wung-Sung

Kom tæt på den prisvindende, humoristiske og yderst produktive forfatter, når Nyborg Bibliotek inviterer dig til en aften i selskab med Jesper Wung-Sung, som i 2017 tog landet med storm med romanen ”En anden gren”.

Jesper Wung-Sung vil give dit et spændende indblik i sit forfatterskab og sit liv som forfatter, og du har mulighed for at stille Jesper Wung-Sung lige de spørgsmål, du brænder inde med.

En alsidig forfatter:
Jesper Wung-Sung har siden sin debut med novellesamlingen ”To ryk og en aflevering” i 1998 skrevet tre andre novellesamlinger, fem romaner, omkring tyve bøger til børn og unge samt en masse andre tekster til bl.a. aviser som Politiken.

Han har for sit forfatterskab modtaget Bogforums Debutantpris 1998, Kulturministeriets børnebogspris 2010, De Gyldne Laurbær 2017 og senest Kulturministeriets Forfatterpris for børne- og ungdomsbøger 2019.

”En anden gren”:
I 2017 udkom Jesper Wung-Sungs roman ”En anden gren”,  med hvilken han fortalte den sandfærdige og dramatiske kærlighedshistorie om sin kinesiske oldefar San Wung Sung og danske oldemor Ingeborg Danielsens møde og forelskelse i start 1900-tallet og om deres efterfølgende liv sammen. Et liv fuld af svære og turbulente tider.

Læs mere på: www.nyborgbibliotek.dk

køb billet

Dato

5. nov.

Tags

Forfatterforedrag

Koncert start

19.00

Dørene åbner

18.00

Arrangør

Nyborg Bibliotek

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

90,- inkl. gebyr

Dørsalg

90,- inkl. gebyr