Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Min Far var Spion

Tidligere PET-chef Frank Jensens fascinerende spionfortælling fra det virkelige liv

Dato

5. nov.

køb billet

Min Far var Spion

Tidligere PET-chef Frank Jensens fascinerende spionfortælling fra det virkelige liv

Få et unikt indblik i arbejdet som hemmelig agent under og efter 2. verdenskrig.

Frank Jensens far døde under mystiske omstændigheder. En lørdag morgen i marts 1971 fandt en lokal fisker den døde Ernst Jensen på Bisnap Strand i Nordjylland. Det bliver starten på en hæsblæsende spionfortælling fra det virkelige liv.

Ernst Jensen drev en virksomhed, der fremstillede avancerede fototekniske apparater. Efter hans død, rydder den dengang 21-årige søn op i farens laboratorium. Her opdager han ved en tilfældighed et hemmeligt rum i væggen. Ud over våben og ammunition finder Frank Jensen en række stærkt fortrolige dokumenter i det hemmelige rum. Dokumenterne beskriver farens opsigtsvækkende liv som hemmelig agent under og efter 2. verdenskrig.

Glæd dig til en yderst spændende fortælling, der bl.a. fører dig til spionernes frontlinje i Nazityskland og om bag Jerntæppet, som efter krigen delte Europa i to. Frank Jensen beretter om skudvekslinger, bombeangreb og nærdødsoplevelser på flugt fra nazisterne med statslige hemmeligheder gemt i en barbermaskine. Derudover er Frank Jensen den første, der fortæller detaljeret om, hvordan danske agenter kæmpede mod kommunistiske agenter på tysk jord efter 2. Verdenskrig.

køb billet

Dato

5. nov.

Tags

Foredrag, Socialt, True Crime

Koncert start

19.00

Dørene åbner

Ca. 20 min før foredraget

Arrangør

Tikko

Pladser

Nummererede siddepladser

Forsalg

Fra 289,- inkl. gebyr

Dørsalg

Fra 289,- inkl. gebyr