Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg info@bastionen-nyborg.dk +45 65 31 13 13

Mike Andersen

Landets fremmeste bluesmusikere indtager Nyborg når Mike Andersen med band træder op på Bastionens scene

Dato

1. dec.

Mike Andersen

Landets fremmeste bluesmusikere indtager Nyborg når Mike Andersen med band træder op på Bastionens scene

Mike Andersen, vokal, guitar
Johs. Nørrelykke, guitar, vokal
Kristian Kold, bas, vokal
Kristian Fogh, keys, vokal
Jens Kr. Dam, trommer, vokal

Mike Andersens seneste album, ’Devil is Back’, fra 2016 – er det 7. album fra hans hånd. En del af albummets sange er skrevet i Nashville sammen med internationale topsangskrivere og det har bl.a. ført til en duet med den verdensberømte soulsangerinde Joss Stone. Albummet er endvidere indspillet i København med Mads Michelsen som producer.

Mike valgte for første gang at åbne op for at co-write med andre på ’Devil is Back’. Således har Mike gennem ophold i sangskrivningens mekka Nashville, bl.a. arbejdet sammen Gary Nicholson og Tom Kimmel, der begge har sat deres aftryk på musikhistorien. Gary som sangskriver bag sange indspillet af Fleetwood Mac, Willie Nielson, Delbert McClinton m.fl. og Tom Kimmel som manden bag sange til Johnny Cash og Joe Cocker m.fl.

For første gang har Mike også valgt at slippe producertøjlerne og inddraget producer Mads Michelsen, kendt som mangeårig trommeslager i Gnags og ikke mindst som studiemusiker, hvor han har medvirket på over 2500 indspilninger. Også som producer har Mads Michelsen et langt CV der bl.a. tæller Elisabeth, Søs Fenger, Shirtsville, Henning Stærk m.fl. Hans store musikalske indsigt og hans kompromisløse stil som musiker og musikelsker har været den helt rette sparringspartner for Mike og hans band.

Læs dig til en energisk og lækker lyd til koncerten i december.

 

Dato

1. dec.

Tags

Blues, Rock, Rock N Roll, Soul,

Koncert start

20:00

Dørene åbner

19:00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unumm.

Forsalg

235

Dørsalg

260