Husk du skal vise coronapas, når du besøger Bastionen (Børn under 15 år er undtaget)

Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Mark le Fêvre- Heldig

HELDIG – nyt One-man show!

Dato

25. feb

køb billet

Mark le Fêvre- Heldig

HELDIG – nyt One-man show!

Mark le Fêvre debuterede i 2019 med One-man showet BØVL.
Showet solgte 20.000 billetter, og fik en seks-stjernet anmeldelse med ordene ”Veloplagt, veldrejet og skarpt”.
Han blev nomineret som ”Årets Komiker” til Zulu Comedy Galla i 2019 – en fantastisk start på karrieren. ”Og mit kommende show bliver heller ikke så tosset endda” – siger Mark le Fêvre.

Med showet HELDIG er Mark på en mission, han selv omtaler som: ”At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af”. HELDIG kredser bl.a. om at få en chance til, at omfavne de bump livet giver en på vejen i stedet for altid at male fanden på væggen.

Idéen til det nye One-man show HELDIG tog faktisk sit udspring i BØVL, hvor han arbejdede med moralen: ”at det ikke kan betale sig at bekymre sig, da ens største frygt sjældent bliver til virkelighed”.
Det skulle vise sig, at netop den morale efterfølgende havde et tragikomisk udfald i komikerens eget liv. En uge efter showet havde haft premiere på tv, fik Mark beskeden fra sin læge om, at de troede han havde kræft. ”Mennesket i mig var bange, men komikeren i mig var dybt imponeret over timingen! To ting er stensikkert: 1: Jeg glæder mig til at komme ud med mit nye show. 2: Jeg tør fandeme ikke have en stor morale med” – siger en i øvrigt fit-for-fight Mark le Fêvre.

Mark le Fêvres nye landsdækkende tour HELDIG har premiere den 30. september 2021 på Bremen Teater i København og kommer forbi Bastionen d. 25.02.22

køb billet

Dato

25. feb

Tags

Comedy

Koncert start

19.00

Dørene åbner

18:15

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

255,-

Dørsalg

290,-