Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Foredrag med Mr. James

Muldvarpen - Undercover i Nordkorea

Dato

29. nov.

køb billet

Foredrag med Mr. James

Muldvarpen - Undercover i Nordkorea

Jim Latrache-Qvortrups historie er vild og helt ud over det sædvanlige! Børnehjem, kostskole, fremmedlegionen og en ekstrem modgang. Leverandør af kokain til det københavnske jetset, flere års fængsel og undercover i Nordkorea som falsk forretningsmand. I dag succesfuld og lovlydig iværksætter. Rejsen bliver ikke vildere!

Rigtig mange af os kender Jim Latrache-Qvortrup som den karismatiske Mr. James i Mads Brüggers prisbelønnede dokumentar Muldvarpen – Undercover i Nordkorea. Det lykkedes den rige og ekstravagante falske forretningsmand i fire år sammen med Muldvarpen iskoldt at narre det nordkoreanske styre til reelle møder om voldsomme våbenkøb og metamfetamin-produktion. Dette er dog kun én af de mange vilde historier fra Jims usædvanlige liv. Kom med på sidelinien til Jims liv – det er vildt og helt ud over det sædvanlige!

Hør i dette underholdende og inspirerende foredrag en unik livshistorie fra en mand, der har prøvet mere end de fleste. Hans barndom var turbulent med ophold på børnehjem og i plejefamilie. Som 19-årig tager han til Fremmedlegionen inden han kaster sig ud i et risikofyldt og kriminelt liv som kokainpusher, der ender med en mangeårig fængselsdom. Mellem to fængselsdomme møder han kvinden i sit liv, der fik ham til at ændre sit liv og sin tankegang radikalt.

køb billet

Dato

29. nov.

Tags

Foredrag, Krimi

Koncert start

kl. 19.30

Dørene åbner

kl. 19.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Nummererede siddepladser

Forsalg

Fra 275,- inkl. gebyr

Dørsalg

Fra 300,- inkl. gebyr

Bastionen åbner

kl. 18.30