Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Malte Ebert

Kom med i Malte Ebert's dagligstue

Dato

18. mar

køb billet

Malte Ebert

Kom med i Malte Ebert's dagligstue

Til en solo koncert med Malte vil du opleve sangeren i sin egen lænestol bevæbnet med sin akustiske guitar og med besøg fra sin tro væbner; guitaristen Daniel Scheffman. Hør sange som “Loyal”, “Rather Be”, “Gravity” og den nye single “Tired”.

Malte Ebert er udover sin musik kendt for sin fortid som Gulddreng og senest optræden til Zulu Comedy Galla med Sofie Linde.

Sensommeren 2018 var tidspunktet, hvor Malte Ebert udgav de første to singler i eget navn. En nervepirrende periode – helt uden grund, da modtagelsen af henholdsvis ”Rather Be” og ”All The
Time” har været fantastiske både i ind -og udland. ”Rather Be” fik intet mindre end 15 placeringer rundt i verden på New Music Friday, inklusiv USA og allerede i slutningen af 2018 gik singlen guld. Efter den flotte modtagelse og et par TV-optrædener, heriblandt Guldtubens store show i Royal Arena, tog Malte igen lidt tid i studiet med fornyet energi og ét af resultaterne var tredje singleudspil,”Loyal”. Vi bliver i poppens univers, men denne gang er indpakningen en mere nedtonet og simpel produktion, med Maltes stærke vokal i fokus.

køb billet

Dato

18. mar

Tags

Pop, Musik

Koncert start

20.00

Dørene åbner

19:00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

175,-

Dørsalg

200,-