Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Lytteriet

Musikklub

Dato

9.nov

dørsalg

Lytteriet

Musikklub

Musikklubben Nyborg er en musikklub (forening), hvor en bred vifte af professionelle, danske musikere afholder koncerter.
Målet er at skabe et hyggeligt, afslappet og intimt klubmiljø med fokus på levende musik.

Der afholdes årligt 10 koncerter med både nyere og mindre kendte (up coming) kunstnere, nye og spændende konstellationer samt gensyn med gamle, kendte veteraner fra den danske og internationale musikscene. Musikken er overvejende rytmisk – rock, pop, folk, blues, R&B osv. – med plads til overraskelser.

Hver koncert er en dobbeltkoncert med to forskellige musikere/bands, og det tilstræbes, at der er stor variation i valget af kunstnere. Nøgleordet er: kvalitet. Kendetegnende og som noget helt særligt for konceptet er, at det IKKE på forhånd annonceres, hvem der spiller.

Der findes i Danmark kun tre af denne type musikklubber – i hhv. København, Taastrup og Nyborg. Konceptet er således gennemprøvet i to eksisterende foreninger, og programmet sammensættes i tæt samarbejde med folk med et meget stort netværk i musikbranchen (herunder f.eks. Ivan Pedersen).
Se ”Musikklubben Lytteriet, Nyborg” på Facebook – eller kontakt formand Hanne Børsen tlf. 21 28 24 85 for yderligere oplysninger.

Adgang for alle.
Forsalg 150 kr. + gebyr
Dørsalg: 150 kr.
”Treturskort”: 375 kr.
Medlemskab: 10 dobbeltkoncerter for 1.000 kr.
Spilledage: Mandag, tirsdag eller onsdag

dørsalg

Dato

9.nov

Tags

Musik,

Koncert start

20:00

Dørene åbner

19:30

Arrangør

Musikklubben Lytteriet

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

150,-

Dørsalg

150,-