Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Lied Søndag

Et stævnemøde med Mozart

Dato

23. feb.

køb billet

Lied Søndag

Et stævnemøde med Mozart

Sopranen Kristine Becker Lund og pianisten Charlotte Thaning byder på et rent Mozartprogram, hvor lieder og operaarier sættes op overfor hinanden, en hel række små mesterværker – og nogle er rene highlights. Programmet byder på et uddrag af operaerne Tryllefløjten, Don Juan og Figaros Bryllup samt lieder fra Mozarts sangskat. Dertil Intermezzi for klaver.

Mozarts musik bindes sammen af korte præsentationer, der gør teksten nærværende eller handlingen i en opera levende. Dermed får publikum lov at opleve den fortryllende sammenhæng mellem tekst og musik i Mozarts magiske univers.

Musikken præsenteres af Kristine og Charlotte på skift – og de skaber en atmosfære rundt om Mozart og hans musikalske univers. Den musik, som fra Mozarts hånd stråler mere end musik, nogen anden komponist har skabt. Kristine og Charlotte skaber dermed også en helt speciel kontakt til publikum.

Kristine Becker Lund er uddannet på Opera-Akademiet under Det kongelige Teater, hvorfra hun debuterede som Barbarina i Mozarts Figaros Bryllup. Hun har siden sunget en række hovedpartier i ind- og udland, i denne forbindelse er det værd at nævne hendes Mozart-roller, Susanna og Grevinden i Figaros Bryllup, Konstanze i Bortførelsen fra Serraillet, Fiordiligi i Cosi fan tutte og Pamina i Tryllefløjten.

Charlotte Thaning er et højt estimeret medlem af Eskær Trioen, og hun er dertil en stor solopianist, og en fantastisk og lydhør akkompagnatør.

køb billet

Dato

23. feb.

Tags

Akustisk, Musik

Koncert start

15.00

Dørene åbner

20 min. før koncerten

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

105,-

Dørsalg

130,-