Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

”LET’S GROOVE” m. Milling & Molbech

– Historien bag EARTH WIND & FIRE m. Milling & Molbech og Glæsels orkester feat. Bobo Moreno

Dato

06.nov

køb billet

”LET’S GROOVE” m. Milling & Molbech

– Historien bag EARTH WIND & FIRE m. Milling & Molbech og Glæsels orkester feat. Bobo Moreno

I et tematisk show om bandet EARTH WIND & FIRE blænder de to yderst kompetente radioværter Milling og Molbech, i et samarbejde med Jan Glæsels 15-mands orkester – Rumors Corner feat. Bobo Moreno”, op for et nyt funklende koncept, kaldet ”LET’S GROOVE – en live funk cast”

Showet ”LET’S GROOVE” der er opbygget som en radioudsendelse, følger bandet EARTH WIND & FIRE i en musikalsk rejse gennem hele deres karriere, fortalt på kyndigste vis af Henrik Milling og Nicolai Molbech (kendt fra P4 og Funkshowet) og akkompagneret af Jan Glæsels vanvittigt kompetente 15-mands orkester – Rumors Corner.

Milling & Molbech graver sig ned i bandets historie og afslører den hemmelige formel, der har gjort EARTH WIND & FIRE til et band, der kun står stærkere og stærkere, på trods af, at deres mesterværker snart er 40 år gamle. De største hits fra et af musikhistoriens ultimative succes- orkestre bundet sammen af fængende historier og anekdoter.

Hele historien bag musikken du elsker, bliver fortalt som en odyssé i gigantiske lydlandskaber, hvor publikum kommer til at opleve et genhør med de gigantiske hits som ”September”, ”Fantasy”, ”Boogie Wonderland” og naturligvis ”Let’s Groove”

Musik og fortællinger binder dermed sløjfe på nogle af de helt store fænomener i musikhistorien – EARTH WIND & FIRE.

køb billet

Dato

06.nov

Tags

Foredrag, Musik

Koncert start

20:00

Dørene åbner

19:00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

265,-

Dørsalg

300,-