Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

LAN PARTY

BRAGET

Dato

17. okt

køb billet

LAN PARTY

BRAGET

Kom og vær med til et brag af et LAN-party, når ungdomsskolen i samarbejde med Bastionen og Nyborg Idræts- & Fritidscenter lukker dørene op for det fedeste 12-timers event lørdag d. 17. Oktober fra kl. 11 – 23!

Der er goodie-bags til alle deltagere leveret af Nyborg Idræts- & Fritidscenter, som indeholder lidt snacks og væske til ganen. Vores gamemasters sørger for løbende at afholde konkurrencer i Fortnite (Duo) og CS:GO (Wingman), hvor finalerne bliver streamet til storskærmen. Finalerne i CS:GO bliver spillet fra den store scene og med Nyborg Ungdomsskoles eSport maskiner. Kom og deltag i turneringer i Fortnite og CS:GO, og vind fede præmier som HyperX headsets, Razer muse, biletter til svømmehallen, medaljer og vandrepokaler.

Pris kr. 100,- for almindelig billet, og kr. 160,- for billet inkl. frokost og aftensmad.
Mad-billetten inkludere frokost: Kyllinge eller vegetar sandwich. Aftensmad: Oksekøds- eller vegetar pizza – leveret af Bastionen Nyborg.

Husk bare at medbringe din egen Computer/PlayStation/Xbox, Strømkabel til PC/Konsol, Skærm, Skærm- og strømkabel til skærm. Tastatur/mus/mussemåtte/controller (evt. batterier)
Headset/øretelefoner (højtalere, eller lyd igennem skærmen er ikke tilladt), Sørg for at have opdateret dine spil og programmer, inden du tager afsted hjemme fra.

– vi sørger for netværkskabel, stikdåser, netværk, support, fed stemning med lys og røg mm

Tilmeldingsfrist fredag d. 09.10.2020

Arrangementet vil være i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer for Covid19.

GLHF – Vi ses på Bastionen til et brag af et LAN-party

køb billet

Dato

17. okt

Tags

Koncert start

11.00

Dørene åbner

10.00

Arrangør

Nyborg Ungdomsskole

Pladser

Nummererede pladser

Forsalg

100,- / 160,-

Dørsalg

115,- / Ikke muligt