Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg info@bastionen-nyborg.dk +45 65 31 13 13

Kongero

Fire stemmer... én vision... uanede muligheder

Dato

4. maj

køb billet

Kongero

Fire stemmer... én vision... uanede muligheder

Kongero er en af Sveriges førende vokalgrupper indenfor svensk folkemusik og består af sangerne Anna Larsson, Lotta Andersson, Emma Björling og Anna Wikénius.

Kongeros musik er kendetegnet ved klarheden i deres smukke stemmer, de tætte harmonier og spændende rytmer. Med en eminent musikforståelse, teknisk dygtighed, uimodståelig legesyge og flotte arrangementer skaber de en unik lyd, der bringer traditionel musik fra fortid til nutid. De kalder genren for Svensk folk’apella.

En koncert med Kongero tager tilhøreren på en fantastisk rejse, en mægtig og vidtstrakt skandinavisk folkemusikoplevelse. Blå toner, banebrydende polyfoni, svingende, smukt og intimt.

Kongeros repertoire består af både traditionelle og originale sange / melodier med flere skrevet af medlemmerne selv i banebrydende arrangementer.

Sangene omhandler fortællinger om livet, lige fra de bevægende kærlighedssange, dramatiske middelalderlige ballader, skæmteviser og inderlige salmekoraler til medrivende polskaer og schottish, og kvartetten har også udviklet den ordløse folkemusik.

Kongero afholder både workshops og turnerer ofte i udlandet og har optrådt på mange af de største folkemusikscener og festivaler i både Europa, USA, Canada og Asien.

Kongero har udgivet tre albums, senest i 2017. Deres udgivelser har alle modtaget fremragende anmeldelser.

Læs mere på: www.kongero.com

køb billet

Dato

4. maj

Tags

Musik

Koncert start

19.30

Dørene åbner

18.30

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummerede siddepladser

Forsalg

50,-

Dørsalg

75,-