Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 65 31 13 13

Julekoncert med Søs Fenger

Søs Fenger kan nu opleves i en eksklusiv juleudgave som kvartet

Dato

1. dec.

køb billet

Julekoncert med Søs Fenger

Søs Fenger kan nu opleves i en eksklusiv juleudgave som kvartet

Søs Fenger nyder den helt særlige stemning når hun spiller i julen ind og åbner nu derfor som noget helt nyt dørene til hendes helt private julerepertoire.
Til koncerten vil du kunne opleve Søs helt tæt på i både julesange og salmer sammen med hendes egne og kendte sange, som selvfølgelig også vil være med på repertoiret.

Til julekoncerten gøres Søs selskab af sine tre dygtige musikere, og publikum kan se frem til både musik og sang i særklasse samt Søs’ egne små anekdoter og tanker om Julen og traditionerne som hun kan lide dem. Søs benytter anledningen til at summe op på livet, kærligheden, savn og afsavn, glæde og hendes egne erfaringer på kryds og tværs som det ser ud i juletiden og slutningen på året.

Publikum vil helt sikket få en bevægende og dejlig oplevelse og komme i den rette julestemning. Ligesom der lægges op til at synge med på mange af de af Søs udvalgte ynglings sange som f.eks:
Have yourself a merry little Christmas, En rose så jeg skyde, Sidste time, Julen har Bragt velsignet bud, Glade Jul, Inderst Inde, Dejlig er Jorden og Holder øje med dig.

køb billet

Dato

1. dec.

Tags

Akustisk, Pop, Musik

Koncert start

16.00

Dørene åbner

20 min. før koncerten

Arrangør

Bastionen

Pladser

Nummererede siddepladser

Forsalg

200,- / 250,-

Dørsalg

225,- / 275,-