Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Jeppesen med Band

Nyd en aften med Jeppesens nye sange og sange fra Kim Larsens sidste album

Dato

13. mar.

køb billet

Jeppesen med Band

Nyd en aften med Jeppesens nye sange og sange fra Kim Larsens sidste album

Jørn Jeppesen, som tidligere i mange år har været Kim Larsens manager og medspiller i Kjukken, er nu gået solo. I sensommeren 2019 udgav han sit soloalbum ’Odense Banegård’. Et album, der hurtigt er blev taget rigtigt godt imod.

Udover Jeppesen selv består bandet også af to andre medlemmer med fra Kjukken, nemlig Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (tr). Derudover Mikkel Grue (gui) og Lars Andreasen (keys), og sammen er de et stærkt fynsk hold af dygtige musikere.

Til koncerten kan publikum se frem til at høre et udvalg af Jeppesens egne sange samt et udvalg af sange fra Kim Larsens sidste album ’Sange Fra Første Sal’, som Jeppesen indspillede sammen med Larsen og sønnen Hjalmer.

Support: Niklas Schneidermann
Niklas er bedst kendt som guitarist i Magtens Korridorer. Derudover har han udgivet to soloalbums. ‘Runaway’ på engelsk i maj 2016, samt den dansksprogede EP ‘Udansk//Nudansk I//II’ i april 2018. Niklas har i løbet af de seneste tre år spillet ca. 50 koncerter i eget navn – både elektrisk og akustisk, solo og med band. For tiden arbejder han på opfølgeren til sidstnævnte, med titlen, ja, ‘Udansk//Nudansk II//II’.

køb billet

Dato

13. mar.

Tags

Pop, Rock, Musik

Koncert start

20.00

Dørene åbner

19.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

210,-

Dørsalg

235,-

Tilkøb af tapas

125,-