Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Jazzaften om genforeningen

Kom til jazzkoncertforedrag med Sigurd Barrett

Dato

22. apr.

køb billet

Jazzaften om genforeningen

Kom til jazzkoncertforedrag med Sigurd Barrett

Sigurd Barrett og hans medmusikanter inviterer til en jazz-aften på Bastionen, hvor temaet bringer os 100 år tilbage, men samtidig anbringer os midt i nutiden.

Aftenen byder på en helt særlig koncert, hvor Sigurd Barrett med vanlig oplagthed og professionel research fortæller det voksne publikum om 1920’ernes Jazzmusik samtidig med at publikum mellem jazznumrene får historien om Slesvig og de nationale konflikter, der ender med afstemningen og grænsedragningen i 1920.

Med 1920’ernes mode og jazzmusik så man optimistisk fremad, idet man mente, at der ikke skulle være krig igen. Men ud over løssluppenheden var der også nogle håndgribelige og tungere tegn på 1920’ernes fremtidshåb i form af 584 sten spredt over hele landet. Langt de fleste af disse genforeningssten blev rejst af lokale for egne midler og genforeningsstenene er netop blevet fredede således, at de nu udgør et samlet monument.

Kom og vær med, når Sigurd Barrett med musikere gæster Bastionen, hvor han denne gang retter musikken og fortællingen specielt til det voksne publikum.

køb billet

Dato

22. apr.

Tags

Jazz, Foredrag, Musik

Koncert start

19.30

Dørene åbner

Ca. 20 min. før koncerten

Arrangør

Bastionen, Nyborg Højskoleforening, Grænseforeningen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

150,-

Dørsalg

175,-

Tilkøb af tapas

125,-