Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 65 31 13 13

Jane & Shane og John Sheahan

Among Friends med Jane & Shane og John Sheahan fra The Dubliners

Dato

25. jan.

køb billet

Jane & Shane og John Sheahan

Among Friends med Jane & Shane og John Sheahan fra The Dubliners

Den populære duo Jane & Shane har inviteret deres musikalske legekammerat, den legendariske violinist John Sheahan fra The Dubliners, på en kort turne i Danmark.

Turen følger op på trioens tidligere succesfulde samarbejde og publikum kan glæde sig til en helt speciel musikalsk oplevelse i januar 2020.

John Sheahan har netop fejret sin 80 års fødselsdag med to store koncerter i Dublin, hvor Jane Clark var inviteret med som særlig gæst. “Hvornår skal vi igen på turné i Danmark?”, spurgte en frisk og aktiv fødselar, der ikke har lagt violinen på hylden, efter The Dubliners stoppede som band.

Da Jane & Shane med John Sheahan optrådte for et begejstret publikum på Skagen Festival i 2014, skrev journalist Per Dyrholm, at John Sheahan har meget at give endnu, og i samspillet med de ligeledes virtuose instrumentalister Jane & Shane kommer dette i særdeleshed til udtryk.

Jane & Shane glæder sig til at byde deres gamle ven velkommen tilbage med alt, hvad han har med i bagagen – fra elegante valse til livlig dansemelodier med en strejf af swing – alt serveret med umiskendeligt irsk lune, charme og overskud. Violinlegenden John Sheahan var medlem af The Dubliners (et af de mest kendte og indflydelsesrige bands indenfor irsk folkemusik) i næsten 50 år, frem til opløsningen i 2012.

Der er lagt op til en hyggelig aften med folkemusik af bedste karat!

køb billet

Dato

25. jan.

Tags

Akustisk, Folkemusik, Musik

Koncert start

19.30

Dørene åbner

20 min. før koncerten

Arrangør

Nordenhuse Folk Festival & Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

200,- inkl. gebyr

Dørsalg

225,- inkl. gebyr

Tilkøb af tapas

125,-