Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Jagten på Det Gode Menneske

Ny stor teaterforestilling om forfatteren Karin Michaëlis med helt ny musik af KATINKA

Dato

29. feb.

køb billet

Jagten på Det Gode Menneske

Ny stor teaterforestilling om forfatteren Karin Michaëlis med helt ny musik af KATINKA

Oplev et episk drama om det 20. århundrede set gennem en stærk kvindeskæbne. En filosofisk søgen efter det gode – også i en farlig tid. Er det muligt at være god i en ond verden?

Som barn i Randers samler pigen Karin på glasskår. Holder hun det gule op foran øjet, er det som at være inde i solen. Selv har hun et øje der ser lige frem, og et der ser til siden. “Det gør ikke noget, man er grim, bare man er retskaffen,” siger hendes mor. Ved byporten møder Karin vandsælgeren Wang og hans søster Wanga. De venter på guderne, der vil komme, hvis de ellers kan finde et godt menneske.

Karins liv udfolder sig i lyset af verdensbegivenhederne, og mens hun vokser op som et ungt menneske med stærk skrivetrang, tager en mor i den østrigske by Linz sin søn op i armene. Lille Adolf.

Krigen rykker nærmere, og Karin, der har etableret sig om international forfatter, åbner sit hjem på Thurø for en række politiske flygtninge fra Tyskland. Krigen kræver, at alle tager stilling. Men måske er det ikke så let at gøre det rigtige og klinke skårene, når det gælder familien.

Kan man lave om på virkeligheden uden at skære sig på løgnen?

Varighed: 2 timer inklusiv pause.

 

køb billet

Dato

29. feb.

Tags

Teater

Koncert start

16.00

Dørene åbner

Ca. 20 min. før forestillingen

Arrangør

Bastionen & BaggårdTeatret

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

Under 25: 70,- Voksen: 140,-

Dørsalg

Under 25: 95,- Voksen: 165,-