Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Isam B. med band + Support: Mattis

Oplev manden med den fyldige og nuancerige soulstemme

Dato

29. jan.

køb billet

Isam B. med band + Support: Mattis

Oplev manden med den fyldige og nuancerige soulstemme

Isam B. turnerer i foråret 2020 og spiller sit anmelderroste dansksprogede debutalbum ’Institution’, hits fra sin lange karriere og helt nyt dansk materiale.

Det er 12 år siden, at Isam B udgav sit debutalbum ’Institution’, der bl.a. indeholder ny-klassikeren, den smukke fortolkning af H.C. Andersens tekst ’I Danmark er jeg født’. Til foråret dykker Isam ned i albummet og genopdage kompositionerne, lyrikken og sangene, når han tager på tour rundt i det danske land og spiller albummet for et siddende publikum.

Udover sangene fra ’Institution’ vil Isam udvælge numre fra sin lange karriere – både som solo og fra sin tid med Outlandish – samt præsentere publikum for helt nye sange på dansk, herunder ’Ramadan i København’.

Publikum kan se frem til en intim koncertoplevelse, hvor den altid karismatiske sanger rammer og rør de tilhørende med sine stærke historier om livet og hverdagen.
—————————————————————————————————————————————————————————————–
Denne januaraften medbringer Isam B: Mattis, som support

Soulet elektropop rammer dig med fuld integritet, når Mattis træder ind på scenen. I sammensmeltningen mellem det organiske og det mekaniske tårner han frem med tunge beats, grandiose korarrangementer og en intens energi.

 

I en nær fortid var han guitarist i et punkrockband og bevægede sig inden for genrerne hardcore, punk og grunge. Et spring fra undergrunden har ført ham ind i den soulede elektropop, hvor melodierne er i højsædet og musikken er opbyggelig. Med tracket ’Loverboy’ blev han i 2017 P3’s uundgåelige og #1 på HypeMachine som den mest postede sang i verden. De efterfølgende år er rullet rigtig hurtigt for Mattis, som har turneret i Europa, spillet på bl.a. Roskilde Festival, Smukfest og Reeperbahn Festival. Samtidig har han haft travlt i studiet, hvor han har lavet musik til den amerikanske tv-serie Shadowhunters og skrevet musik for Rihanna i London.

Der er mange spændende ting i pipeline, men én ting er stadig solid as a rock: Mattis gebærder sig virkelig godt på en scene, og energien er intens, når den dybe stemme akkompagneres af den ligeledes dybe bas, og melodierne blander sig med scenens lys. Der er et stort internationalt potentiale at hente her – og netop derfor bliver det rigtigt interessant at følge Mattis’ løbebane.

køb billet

Dato

29. jan.

Tags

Pop, Soul, Musik

Koncert start

20.00

Dørene åbner

19:00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

250,-

Dørsalg

275,-