Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 65 31 13 13

Irsk aften med Tradish

Der er lagt op til en festlig aften med irske toner, når Tradish gæster Bastionen

Dato

10. maj

køb billet

Irsk aften med Tradish

Der er lagt op til en festlig aften med irske toner, når Tradish gæster Bastionen

Aftenen byder på middag inspireret af det irske køkken, koncert med Tradish og ikke mindst instruktion i traditionel irsk sætdans.

Navnet Tradish:
Trad- på grund af en dyb respekt for den stærke og alsidige irske musiktradition, og -ish fordi de er en del af den levende tradition som er i konstant bevægelse, søgende efter nye retninger, åbne for nye idéer og nysgerrige efter nye inspirationer.

Tradish blev dannet i 2009 og udgav kort efter deres første CD ”Beyond the Borders”. Dette var kimen og spiren til nogle efterfølgende travle år med turneer og koncerter i ind- og udland. På deres rejser har de mødt mange nysgerrige musiknydere og –ydere på den levende europæiske folkscene og møderne med publikum og andre musikere har givet næring og inspiration og deres seneste cd ”Roots and Shoots” er et resultat afdenne udveksling.

Tradish består af John Pilkington: vokal, guitar, bouzouki, step, Louise Ring Vangsgaard: violin, bratsch, vokalBrian og Woetmann: bodhrán, percussion, vokal, step.

De har alle med mangeårig base i Aarhus bevæget sig i og på tværs af mange forskellige genrer og traditioner. På grund af deres erfaring med at spille alt fra små pub-sessions til store festival gigs, appellerer Tradish ikke kun til det irske ”hardcore trad publikum”, men rammer også folk der ikke normalt lytter til folkemusik.

køb billet

Dato

10. maj

Tags

Folkemusik, Musik

Koncert start

Mad kl. 18.30. Koncert kl. 20.00

Dørene åbner

18.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

Mad&Koncert 250,- Koncert 125,-

Dørsalg

OBS kun koncert 150,-