Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

iGlímt

Release-Party for albummet 'Fuldmånelys'

Dato

19. jan.

gratis

iGlímt

Release-Party for albummet 'Fuldmånelys'

Når den nye danske gruppe iGlímt går på scenen til Release-Party koncert for deres første album “Fuldmånelys” vil salen fyldes af sange med varm, tankevækkende rytmisk musik med iørefaldende melodier på dansk. Gruppens sange bevæger sig smidigt rundt i mange genrer fra pop over latin til rendyrket swing. Teksterne til gruppens sange er skrevet af Annika Hlif, som også er lokal og deler liv med gruppens komponist og pianist, Stephan Kaae, som også er organist i Vindinge.

I front solist Kristine Becker Lund, som er operasanger, sangpædagog og korleder. Hun begiver sig rundt i alle genrerne med en lethed og klar fornemmelse for stilen og performer musikken så teksten kommer bedst til sin ret. På kontrabas spiller Steen Munk (Stonie) Jørgensen en glad bas med indlevelse og swing.  Hans spilleglæde er stor som altid kommer til udtryk i live-sammenhænge. Trommerne bestyres af Radek Wosko, som er en international musiker med bopæl i København og altid gang i mange projekter både i ind- og udland. Radek underviser også på Nyborg Musikskole. De syngende guitarsoli spilles af Thomas Lund, som til daglig er gymnasielærer på Midtfyns Gymnasium og underviser i musik. Alle har en solid musikalsk baggrund og har fundet sammen om projektet iGlímt.

Albummet “Fuldmånelys” udkommer denne dag på CD samt alle de elektroniske platforme.
Det består af 15 helt nye sange som vil kunne opleves ved koncerten.

Det er allerede muligt at høre 2 af sangene “Fuldmånelys over Pilevej” og “Gennem byen, over landet”. Find dem på de elektroniske platforme og få en forsmag på koncerten.

gratis

Dato

19. jan.

Tags

Musik,

Koncert start

kl. 19.30

Dørene åbner

kl. 19.00

Arrangør

iGlímt

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

Gratis

Dørsalg

Gratis

Bastionen åbner

kl. 18.30