Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg info@bastionen-nyborg.dk +45 65 31 13 13

I sidste øjeblik

I sidste øjeblik – En lun komedie om at blive ældre.

Dato

17. nov.

køb billet

I sidste øjeblik

I sidste øjeblik – En lun komedie om at blive ældre.

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan. Eller som Piet Hein opfordrede: ”Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det”. Det forsøger tre gamle veninder at holde sig for øje – i sidste øjeblik.

Lisbet Dahl er enken Marianne, som er det dominerende centrum i bridge-aftenerne med veninderne Solvej og Anne-Louise. Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per og får Solvejs kinder til at gløde. En yngre mand – udsendt af kommunen – fordrejer hovedet på både Solvej og Per, og har man nået en alder, hvor man er ligeglad med, hvad andre tænker om en, er der lagt op til overraskende slutninger. Før det er for sent. I sidste øjeblik.

Det er tre erfarne kvinder, Folketeatret sender på turné. Lisbet Dahl blev uddannet skuespiller i 1967 ved Aalborg Teater. Hun har spillet teater, revy, film og tv og har fungeret som chef for Cirkusrevyen i adskillige år. I 2016 modtog hun en ærespris ved Reumertuddelingen. Sonja Oppenhagen blev uddannet fra Odense Teater i 1971. Hun har ligeledes medvirket i en lang række teaterforestillinger, revyer, film og tv-serier og er især kendt som Vicky fra DR1’s Matador og fra Badehotellet på TV2. Sonja Oppenhagen har senest turneret med Folketeatrets Den politiske kandestøber. Elsebeth Steentoft er uddannet fra Aarhus Teater i 1964. Hun har spillet teater på en lang række danske teaterscener og medvirket i flere film, senest Dræberne fra Nibe. Hun er desuden kendt som Mias mor i tv-serien Klovn.

 

Billetter købes her: http://nyborgteater.dk/i-sidste-oejeblik/

 

MANUSKRIPT: Carin Mannheimer

OVERSÆTTELSE: Sebastian Dorset

INSTRUKTION: Christoffer Berdal

SCENOGRAFI: Marianne Nilsson

MEDVIRKENDE: Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen, Susanne Heinrich, Joen Bille, Søren Bang Jensen, Jeanette Binderup-Schultz.

køb billet

Dato

17. nov.

Tags

Teater

Koncert start

19.30

Dørene åbner

18.30

Arrangør

Nyborg Teaterforening

Pladser

Nummererede

Forsalg

Billetter købes hos Nyborg Teaterforening

Dørsalg

.