Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Hotel Hunger

Tight, tungt, højt og tæt sammenspillet!

Dato

3. sep.

køb billet

Hotel Hunger

Tight, tungt, højt og tæt sammenspillet!

Hotel Hunger er i live og på vej med helt nyt materiale som der i skrivende stund arbejdes på i studiet! Legendariske Hotel Hunger blev gendannet i 2019 med en holdopstilling, der er identisk med bandet, der ellers gik til forlænget halvlegspause i 2005. Spillertruppen anføres naturligvis med vanlig flabet badboy-charme af velsyngende og karismatiske Jimmy Jørgensen.

Efter 20 års heftig turnéaktivitet – og otte studiealbums – besluttede det populære rockorkester oprindeligt at sige tak for nu, men nu er det legendariske band igen på scenerne, når de i 2022 drager på en eksklusiv turné rundt i Danmark.

Hotel Hunger blev dannet i 1989. De blev med første album ‘This Is Where the Fun Starts’, signet på Atlantic Records i USA, og siden udgav de albums på flere danske labels.

Hotel Hunger har haft forskellige medlemmer i årenes løb, men består stadig af stadig af tre af de originale medlemmer; Jimmy Jørgensen, Henrik Botoft Andersen og Michael Ziegler. Til de kommende koncerter er tilføjet Ditlev Ulriksen, kor,  Berit Fridahl, guitar og Thomas Duus, trommer.

Showet vil give smagsprøver på det helt nye materiale, som er ved at blive til i studiet!

køb billet

Dato

3. sep.

Tags

Musik,

Koncert start

kl. 20.00

Dørene åbner

kl. 19.30

Arrangør

Bastionen

Pladser

Ståpladser

Forsalg

220,- inkl. gebyr

Dørsalg

245,- inkl. gebyr

Bastionen åbner

kl. 19.00