Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Hjalmer

Hjalmer-fans kan se frem til koncertbesøg fra den populære sanger, når Hjalmers albumturné rammer Bastionen.

Dato

24. okt.

køb billet

Hjalmer

Hjalmer-fans kan se frem til koncertbesøg fra den populære sanger, når Hjalmers albumturné rammer Bastionen.

Hjalmer har føjet 15 nye koncerter til sin efterspurgte albumturné med debutalbummet Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner.

Danske Hjalmer har allerede haft meget at glæde sig over i 2020. I midten af januar modtog han en eftertragtet guldplade for sin fortolkning af kæmpehittet “Dig og Mig”, og med debutalbummet har hans sange efterhånden rundet 30 mio. plays på Spotify. Ikke nok med det, blev han i starten af februar nomineret i hele fem kategorier til GAFFA Prisen 2020.

Den store efterspørgsel understreger, at Hjalmer, trods sin unge alder, allerede har godt tag i både fans og anmeldere, når han går på scenen med sin oprigtige og ungdommelige sangskrivning, som han gang på gang leverer med et enormt nærvær og en ukuelig spilleglæde. “Bedre end pop”, “Skuffer Ingen”, “Legelystne Larsen” var de mellemrubrikker, GAFFAs anmelder blandt andet brugte til at beskrive “Hjertelige Hjalmer”, da han for få måneder siden spillede på en akustisk koncert på Dexter i Odense.

Den stærke performer har altid boet i ham, og da han indtog scenen i et propfyldt P3 telt på Smukfest i 2019, var der ingen tvivl om at publikum var tryllebundet fra start.

Hjalmer er med andre ord født til at stå på en scene, og det er derfor heller ikke uden grund, at han i 2019 kunne prale af en nominering i kategorien ‘Årets Nye Danske Livenavn’ til Danish Music Awards.

køb billet

Dato

24. okt.

Tags

Pop, Musik

Koncert start

21.00

Dørene åbner

Ca. 20 min før koncerten

Arrangør

Bastionen

Pladser

Ståpladser

Forsalg

225,-

Dørsalg

250,-