Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Hanna Ferm

Dobbeltkoncert: Hanna Ferm x Teitur

Dato

1. okt.

køb billet

Hanna Ferm

Dobbeltkoncert: Hanna Ferm x Teitur

Lørdag byder på koncert med svenske Hanna Ferm efterfuldt af koncert med færøske Teitur. Billetten giver adgang til begge koncerter.

HANNA FERM:
Svensk popsangerinde
I 2018 udgav den svenske sangerinde Hanna Ferm sin debutsingle ”Never Mine”, efterfulgt af singlen “Bad Habit”. I 2019 konkurrerede hun sammen med Liamoo i finalen til Melodifestivalen – det svenske svar på Melodi Grand Prix – med sangen ”Hold You”, og igen året efter deltog Hanna Ferm Melodifestivalen. Denne gang med sangen ”Brave”, som gik direkte videre til finalen. I 2021 udgav Hanna Ferm den sommerduftende single ”För evigt” som strøg direkte ind på svensk radios hitlister.

TEITUR:
Den færøsk fødte Teitur Lassen er efterhånden en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy Awards, over 1000 koncerter og 8. studiealbums i bagagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med “Poetry & Aeroplanes”. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet EP’n “Modern Era”.

Teitur har været i Buenos Aires og indspillet med Argentinske musikere. Albummet “Cazador de Ostras” (Oyster Catcher) udkommer i Marts og er en blanding af nye engelske og færøske sange. På albummet kan man høre harpe, sitar, theremin og blæsere. Til koncerterne i 2022 kan publikum høre et udvalg af disse sange, samt andre numre vi kender fra Teitur.

køb billet

Dato

1. okt.

Tags

Musik, Norden i Nyborg

Koncert start

kl. 19.00

Dørene åbner

kl. 18.30

Arrangør

Norden i Nyborg

Pladser

Unummererede stå og siddepladser

Forsalg

225,- inkl. gebyr

Dørsalg

250,- inkl. gebyr