Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg info@bastionen-nyborg.dk +45 65 31 13 13

Grønt Lys

Bonderøven og harmonikamanden Anders Andersen har tænkt sig at forny dansk folk-pop.

Dato

6. apr.

køb billet

Grønt Lys

Bonderøven og harmonikamanden Anders Andersen har tænkt sig at forny dansk folk-pop.

Han stikker spaden et hak dybere end de fleste og graver i fortidens vilde skæbner, stemninger af længsel og vovemod og giver den Folk’n’Roll med bandet Grønt Lys.

Med udspring i folk/roots genren flyder musikken let og ubesværet ud i det store hav af pop- og rockmusik, hvor spilleglæden slår benene væk under publikum. Grønt Lys er sprunget i på dybt vand, og med titler som Skibet går ned, Havet er fuld af fisk og Som en sten smidt i vandet er der lagt op til en rejse på oceanerne.

Bandets sangskriver og frontfigur Anders Andersen startede som klassisk basunist, og var også en tur omkring jazzen, før han som en fisk i vandet fandt sig til rette i folk- og singer/songwriter stilen. De nære og vedkommende tekster, som bemærkelsesværdigt tit handler om havet, giver stof til eftertanke og får flot modspil i melodier og det pågående musikalske drive som bandet har med fra folkemusikken. Det er netop dette unikke drive, som Anders gerne vil tilføre popmusikken, og derfor har han samlet musikerne til Grønt Lys blandt sine folkemusikkolleger.

Grønt Lys startede som stadsensemble i Svendborg – en ordning der sætter fokus på den spirerende og levedygtige musikalske undergrund i byen, og nu er spillemændene klar med debutalbummet ”Grønt Lys” som udkommer d. 28. april med releasekoncert på Svendborg Bibliotek. Efterfølgende drager bandet på OP-tour bestående af koncerter på Wintercoat i Aarhus, Kulturkøkkenet i Odder, Arne B. i Svendborg, Pakhus 8 i Præstø og Bartof Station i København.

Anders Andersen vil med sine sange gerne vise en vej der forener to traditioner og som bandnavnet antyder give Grønt Lys til fuldstændig at udforske grænselandet mellem pop og folk.

køb billet

Dato

6. apr.

Tags

Folkrock, Rock N Roll, Musik

Koncert start

20.00

Dørene åbner

19.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

125,-

Dørsalg

150,-