Husk du skal vise coronapas, når du besøger Bastionen (Børn under 15 år er undtaget)

Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Goss

I Feel Like Planet Earth Tour

Dato

3. mar.

køb billet

Goss

I Feel Like Planet Earth Tour

Goss er lige nu aktuel med den spritnye single ‘Ocean’, der udkom som opfølger til ’Mad Man’ og den seneste single ’Adrenaline’. Førstnænvte blev P3’s Ugens Uundgåelige, og begge singler har med succes på radioen sat en endelig streg under, at Goss i den grad hører til i toppen blandt de mest interessant pop-artister herhjemme.

Goss har siden 2017 været på en rejse, der har budt på udsolgte koncerter, en europæisk support tour for verdensstjernen Mura Masa og ikke mindst optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland Festival m.fl. Nu er han klar til at fortsætte hans nye kapitel med singlen ’Ocean’ en form for videreførelse af den Goss, som vi hørte på ’Group Therapy’ – men samtidig et nyt kapitel, hvor Mads fortsat bevæger sig tættere og tættere på kernen af hvem han er som artist.

Goss udtaler: “Jeg glæder mig mega meget til at komme ud og spille min største tour rundt i Danmark nogensinde. Jeg føler i høj grad at min musik hører til i hele landet og ikke bare i Århus og København, så jeg er superglad for at vi mere eller mindre kommer rundt til hver en krog. Der brænder en kæmpe ild i mig for at komme ud og spille min musik live. Jeg tror aldrig nogensinde, jeg har været så psyked over, at komme ud og spille min musik som jeg er i de her dage.”

køb billet

Dato

3. mar.

Tags

Musik,

Koncert start

20.00

Dørene åbner

19.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Ståpladser

Forsalg

165,- inkl. gebyr

Dørsalg

190,- inkl. gebyr